Lee Seung Gi face o declarație oficială despre relația cu actrița Lee Da In

Internetul a vuit după aflarea veștii relației dintre Lee Seung Gi și Lee Da In, din cauza familiei  actriței, mulți internauți fiind împotriva legăturii. Imediat după, au apărut și zvonuri despre un eventual mariaj.

Anterior, agențai 9ATO Entertainment a lui Lee Da In a confirmat că cele două vedete se întâlnesc, iar pe 26 mai, Lee Seung Gi și-a lansat propria declarație prin intermediul noii sale agenții care îl reprezintă doar pe el, Human Made.

Agența a declarat: „Bună ziua, aceasta este noua agenție a cântărețului și actorului Lee Seung Gi, Human Made. În primul rând, am dori să ne cerem scuze că declarația noastră a venit târziu, în timp ce eram în procesul de înființare a companiei noastre. În prezent, Lee Seung Gi este în etapa în care el și Lee Da In au sentimente bune unul pentru celălalt și se cunosc reciproc, așa cum este raportat în mass-media. Cu toate acestea, vă cerem să vă abțineți de la articole despre presupuneri și speculații neconfirmate și sperăm să vă ne veți susține privindu-ne cu amabilitate.”

Human Made a mulțumit personalului și CEO-ului Kwon Jin Young de la Hook Entertainment, fosta agenție  a lui Lee Seung Gi din ultimii 18 ani.

Lee Seung Gi și Lee Da In au fost prinși în zvonuri despre căsătorie la scurt timp după ce știrile despre relația lor au ajuns pe prima pagină.

 

Sursa

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s