Cel mai mare fan club al lui Lee Seung Gi nu susține relația actorului

Cel mai mare fan club al actorului neagă susținerea relației cu Lee Da In!

Chiar dacă fanii au protestat împotrvia știrilor și zvonurile de căsătorie, presa coreeană a susținut că majoritatea fanilior lui Lee Seung Gi susțin relația sa. Cu toate acestea, Lee Seung Gi Gallery, care este cel mai mare fanclub al actorului, a dat o declarație oficială, în care a negat susținerea cuplului Lee Seung Gi – Lee Da In.

„Lee Seung Gi Gallery” a declarat că respectă viața personală a starului, dar nu va sprijni relația, deoarece ar putea să-i aducă atingere carierei sale. Familia lui Lee Da In a fost implicată anterior în manipularea acțiunilor și scurgerea de informații, care au avut ca repercursiuni pierderi financiare și chiar sinuciderea unora dintre victime. Mulți fani sunt îngrijorați că reputația familiei actriței ar putea să-l afecteze negativ pe Lee Seung Gi.

Fan clubul a anunțat – „În prezent, există articole în presă care susțin că fanii sprijină relația, printre care și „Lee Seung Gi Gallery”. Dorim să clarificăm situația, „Lee Seung Gi Gallery” respectă viața persoanală a lui Lee Seung Gi. Cu toate acestea, fanii nu pot să sprijine o relație care ar putea să-i aducă critici în legătură cu un aspect care nu ține de el.”

Sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s