Top 15 cele mai populare k-drame supranaturale

The Uncanny Counter S1 Episode 11 Eng Sub Netflix S By Lo Kij Ut Redese The Uncanny Counter Ep 11 Medium

Aceste 15 k-drame sunt perfecte pentru fanii supranaturalului!

Din ce în ce mai multe k-drame se învârt în jurul conceptelor supranaturale. Sirene, fantome, vampiri, blesteme, călătorii în timp și spațiu, acesta sunt doar câteva dintre lucrurile fascinante pe care le veți întâlni urmărind show-urile coreene enumerate mai jos!

15. Black (2017)

dramă neagră

„Black” este o dramă de tip thriller ce a fost difuzată în 2017 pe Netflix. În rolurile principale îi găsim pe Song Seung-heon și Go Ara. „Black” ilustrează povestea unui secerător (fantomă) sumbru care este forțat să trăiască printre muritori pentru a își găsi partenerul fugar și ajunge să încalce numeroase reguli supranaturale alături de o tânără care poate vedea fantome. Drama are elemente de romantism, fantezie, thriller și comedie.

14. He Is Psychometric (2019)

El este psihometric

Fanii îl pot vedea pe Jinyoung din GOT7 interpretându-l pe Lee Ahn, personajul principal al dramei. Lee Ahn este un băiat care are capacitatea de a simți secretele altora doar printr-o simplă atingere. Yoon Jae In ( intepretată de Shin Ye Eun ) este o fată care ascunde adânc în sufletul său un secret traumatizant. Ce se va întâmpla oare atunci când lumea celor doi se intersectează? „He Is Psychometric” este un thriller romantic în care acești doi adolescenți se iubesc, se vindecă și se susțin reciproc.

13. Arang And The Magistrate (2012)

Fanii ar putea găsi asemănări între „Arang și Magistrat” și „Bring It On, Ghost”. Lee Joon Gi și Shin Minah spun povestea unui nobil ce își caută mama. Acest nobil nu este, însă, un individ normal, deoarece are capacitatea de a vedea, auzi și atinge spiritele. Nobilul refuză să își accepte puterile însă apariția unui spirit feminin ce și-a pierdut memoria îl face să conștientizeze că și-ar putea găsi mama folosindu-se de abilitățile sale.

12. The Uncanny Counter (2020)

Drama „The Uncanny Counter” a devenit o senzație pe Netflix atunci când a fost difazată în 2020. Fanii au lăudat-o pentru povestea supranaturală captivantă, momentele emoționante, dar și pentru dezvoltarea personajelor principale. Jo Byeong Kyu, Yoo Joon Sang, Kim Se Jeong și Yeom Hye Ran sunt actorii principali ce joacă în această dramă. Firul acțiunii urmărește povestea unui adolescent de liceu cu dizabilități care este recrutat să facă parte dintr-o echipă ce vânează spirite malefice.

11. Blood (2015)

Cu Ahn Jae-Hyun și Goo Hye-Sun în rolurile principale, drama se învârte în jurul poveștii unui vampir ce profesează ca doctor și a nepoatei președintelui spitalului în care acesta lucrează. Aceasta este o dramă romantică captivantă ce vă va ține cu sufletul la gură.

10. Bring It On, Ghost (2016)

Adu-l, Ghost

Bring It On, Ghost” este o dramă plină de umor și mister în care un exorcist face echipă cu o fantomă pentru a învinge spiritele rele. Mai târziu parteneriatul lor se transformă într-o poveste paranormală de dragoste. Taecyeon și Kim So Hyun vă vor încânta cu chimia lor extraordinară, iar această dramă va deveni cu siguranță una dintre preferatele voastre.

9. Oh My Ghost (2015)

Oh My Ghostess

Na Bong Sun ( interpretată de Park Bo Young) este o femeie timidă care lucrează ca ajutor de bucătar. Aceasta are o pasiune secretă pentru șeful ei, Kang Sun Woo (interpretat de Jo Jung Suk), dar nu are curaj să acționeze în acest sens. Shin Soon Ae ( jucată de Kim Seul Gi) este o tânără ce a murit fără să fi experimentat vreodată romantismul. Ea este hotărâtă să seducă cât mai mulți bărbați și să-și piardă virginitatea pentru a putea merge fericită în viața de apoi. Fantoma o posedă pe Bong Sun pentru a ajunge la bucătarul șef Kang Sun Woo însă lucrurile nu merg exact cum și-a dorit aceasta. Această dramă este palpitantă, plină de scene amuzante și nu numai!

8. Goblin (2016)

Cunoscut și sub denumirea de „Guardian: The Lonely & Great God” sau „Goblin”, acest serial de televiziune a fost difuzat pe 2 decembrie 2016 pe rețeaua de cablu tvN și s-a încheiat pe 21 ianuarie 2017.

Una dintre cele mai bune k-drame fictive, „Goblin”, cunoscută și drept  „Guardian: The Lonely and Great God”, spune povestea lui  Kim Shin ( jucat de Gong Yoo). Acesta este un fost militar ce a fost condamnat la nemurire. După 939 de ani acesta devine Goblin, gardian al sufletelor, și pleacă în căutarea unei mirese ce îi va putea rupe blestemul vieții fără de sfârșit.

7. My Love From The Star (2013)

Dragostea mea din stea

DramA spune povestea lui Do Min-jun, un extraterestru jucat de Kim soo hyun care a venit pe pământ în urmă cu 400 de ani. Acesta începe o poveste de dragoste cu bine cunoscuta actriță coreeană Chun Song-yi ce este interpretată de Jun Ji Hyun iar viața amândurora se schimbă radical.

6. Legend Of The Blue Sea (2016)

Legenda Mării Albastre

Shim Cheong ( jucată de Jun Ji Hyun) este o sirenă ce și-a căutat marea dragoste timp de secole întregi. Ajunsă în Seulul din zilele noastre aceasta l-a găsit pe Heo Joon Jae ( jucat de Lee Min Ho), reîncarnarea primei ei iubiri. Acesta, însă, devine interesat de Shim Cheong doar după ce observă că poartă o brățară de jad foarte valoroasă.

Drama a fost filmată în Spania și pe insula Palau din Pacific. De asemenea reprezintă ultima apariție pe micile ecrane a lui Lee Min Ho înainte de a intra în armata și prima apariție a lui Jun Ji Hyun după ce a născut.

5. A Korean Odyssey (2017)

Hwayugi

Jin Sun Mi ( Oh Yeon Seo ) este o directoare imobiliară de succes care are capacitatea de a exorciza demonii din proprietățile bântuite. Son Oh Gong ( Lee Seung Gi ) este o zeitatea ce a făcut probleme și a fost întemnițat în munți. Acesta a păcălit-o în trecut pe Jin Sun Mi să îl elibereze făcând un pact, iar datorită acestui lucru ea a fost blestemată cu povara sângelui de Sam Jang, un sânge puternic ce atrage demonii lacomi. Son Oh Gong își dorește să o ucidă pe Jin Sun Min pentru a prelua puterea sângelui Sam Jang însă nu poate face acest lucru datorită pactului încheiat în trecut. Această dramă palpitantă se întinde pe toate genurile și vă va ține, fără dar și poate, cu sufletul la gură.

4. Chicago Typewriter (2017)

Chicago Typewriter

Această dramă urmărește viața a doi bărbați și a unei femei prin perspectiva a două epoci: epoca din timpul ocupației japoneze din 1930 și epoca secolului 21. Cele trei personaje principale sunt Han Se Joo (Yoo Ah In), un scriitor ce s-a reîncarnat în autor de bestseller, Yu Jin Oha (Go Kyung Pyo) ce deținea un bar în viața sa anterioară iar în prezent a renăscut ca scriitor talentat și Jeon Seol ( Im Soo Hung) o femeie atrăgătoare ce era lunetistă. În prezent aceasta are expertize extrem de variate. Este o fostă olimpiană plină de speranță, un medic veterinar și o iubitoare de cărți care își conduce propria firmă de livrări. Cu cât poveștile celor trei se aprofundează cu atât mai bine reușim să privim în oglindă viața din trecut a acestora și pe cea din prezent.

3. Master’s Sun (2013)

Soarele maestrului

Un CEO snob, lacom și zgârcit angajează o femeie deprimată, dar extrem de amabilă și săritoare, ce poate vedea fantome. Nu după mult timp Tae Gong-shil (Gong Hyo Jin) realizează că în momentul în care îl atinge pe șeful ei, Joo Joong-won ( So Ji Sub) toate fantomele din jurul ei dispar așa că îi cere acestuia să îi permită să stea în prejma lui. Acesta acceptă însă, deși pare o poveste de dragoste simplă, Joong-Won alături de Gong-Shil pentru propriile motive, sperând să întâlnească astfel fantoma fostei sale iubite. Urmărind această dramă veți putea vedea cum cele două caractere total opuse ale personajelor se intersectează și cum perspectivele lor se schimbă.

2. W (2016)

W

„W” este una dintre cele mai cunoscute drame ale lui Lee Jong Suk, unde actorul îl interpretează pe Kang Chul, un director executiv medaliat cu aur olimpic dintr-un univers alternativ. Han Hyo Joo o joacă pe Oh Yeon-Joo, fiica unui autor de webtoon. Acesta este trasă în lumea fictivă pe care tatăl ei a creat-o și ajunge să se implice în rezolvarea unei crime împreună cu eroul poveștii. Este o dramă captivantă plină de suișuri și coborâșuri!

1. Hotel Del Luna (2019)

Hotel Del Luna

Amplasat în inima orașului Seul se află un hotel dubios pe care nimeni nu l-a mai văzut până acum. La conducerea acestui hotel stă Jang Man Wol ( IU ), un suflet lacom care și-a petrecut ultimii mii de ani acționând ca CEO al unității. Blestemată pentru un păcat pe care nu și-l mai amintește, Man Wol este sortită să își petreacă toată eternitatea conducând acest hotel și satisfăcând clientela deosebită a acestuia. Lucrurile iau o întorsătură interesantă atunci când apare Goo Chan Sung ( Yeo Jin Goo). Odată cel mai tânăr asistent manager care a lucrat vreodată la o corporație hotelieră multinațională, Chan Sung se trezește obligat să administreze Hotelul „Del Luna” din cauza unei înțelegeri făcută de tatăl său. Un adept al regulilor și reglementărilor, este un perfecționist până la capăt, dar acest lucru pare a fie exact ceea ce îi trebuie lui Man Wol.

Care dintre aceste drame v-a captivat atenția? Scrieți-ne în comentarii!

Surse: 1, 2, 3

 

3 gânduri despre „Top 15 cele mai populare k-drame supranaturale

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s