BamBam din GOT7 împărtășește gânduri legate despre Coreea și cariera sa solo + altele

GOT7’s BamBam Talks About Korea Being His “2nd Hometown” + Having Fun With His Solo Debut

După ce a participat la un pictorial și un interviu realizate de revista Dazed, artistul a împărtășit câteva gânduri personale.

Recent, BamBam din GOT7 a lansat primul său mini-album solo intitulat „riBBon”, care conține piesa reprezentativă cu același nume.

Când a fost întrebat despre schimbarea ce a avut loc în viața sa când s-a mutat în Coreea, acesta a răspuns: „S-au schimbat atât de multe în 10 ani. Începând cu zilele copilăriei mele până în prezent, am trăit în Coreea. Aici am gustat și prima oară alcoolul. Coreea este țara care m-a văzut crescând. O pot numi a doua țară natală.”

În ceea ce privește sentimentele sale cu privire la debutul solo, BamBam a spus: „Simt o mică presiune, dar continui să mă distrez. Nu prea dau importanță grijilor. Deoarece am schimbat agenția la care lucrez, simt că toți ochii sunt asupra mea. Consider că asta e o adevărată oportunitate de a-mi dezvălui adevărata identitate și de a străluci. Dacă am avut un perete de blocaj în fața ochilor timp de șase ani, simt că acela a dispărut într-un final. Acum sunt liber să cânt orice tip de muzică îmi doresc, mai ales acelea pe care nu am avut ocazia să le încerc vreodată. Cred că simplul fapt că îmi asum aceste noi provocări, mă ajută să mă dezvolt ca persoană și artist”.

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s