Membrii NCT dezvăluie planurile viitoare pentru NCT U, NCT 127, WayV, NCT Dream și NCT Hollywood

Watch: NCT Members Reveal Upcoming Plans For NCT 127, NCT U, WayV, And NCT Hollywood

Membrii NCT sunt gata să cucerească anul 2021 cu viitoarele lor apariții!

În data de 29 iunie, agenția SM Entertainment a organizat o conferință online intitulată SM Congress 2021, cu scopul de a dezvălui planurile pentru artiștii lor. Interviul a fost realizat de Lee Soo Man, care a discutat cu Mark, Kun și Doyoung despre activitățile viitoare ale trupei NCT.

Doyoung a spus: „În acest an, vom continua să participăm la diverse evenimente care prezintă tot ce înseamnă NCT. Vom promova albumul reîmpachetat al celor din NCT Dream. În prezent, NCT 127 intenționează să lanseze de asemenea un album reîmpachetat. WayV lucrează din greu pentru a pregăti câteva activități interesante. Membrii din NCT U sunt pregătiți să-și dezvăluie o altă latură. Cred că fanii se vor bucura mult de asta. De asemenea, vom organiza un proiect similar ca cel de anul trecut, care va fi intitulat NCT 2021.”

Kun a adăugat: „Începând cu promoțiile prezente, WayV intenționează să lanseze un album complet. Vă rog să așteptați asta cu nerăbdare!”, iar Mark a spus: „Ne pregătim din greu să lansăm conținut calitativ, care vor satisface curiozitățile fanilor legate de tot ce înseamnă cu adevărat NCT.”

Mai apoi, au adus în discuție cel mai mare proiect care va fi realizat în acest an, adică formarea unei noi sub-unități, care va fi numită NCT Hollywood. Mark a explicat faptul că MGM Television va colabora cu SM Entertainment, pentru a realiza un nou program de audiție, care va fi difuzat în Statele Unite. Acolo, se vor selecta viitorii membrii care vor fi numiți mai târziu NCT Hollywood. Doyoung a mai adăugat și faptul că actualii membrii NCT vor fi mentorii noilor veniți. Acest lucru îi face nerăbdători.

Proiectul se va numi „K-Pop Goes Hollywood”, iar 21 de concurenți norocoși se vor alătura agenției SM în Coreea de Sud, unde vor trece prin probe eliminatorii. După selectarea membrilor, debutul trupei NCT Hollywood va avea loc în America.

Ce părere aveți?

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s