Minhyuk din MONSTA X își exprimă dorința de a inspira alți idoli și altele

MONSTA X’s Minhyuk Talks About Wanting To Help Aspiring Idols + The Importance Of Not Getting Too Comfortable

Artistul a avut oportunitatea de a vorbi despre câteva gânduri personale într-un interviu realizat de cei de la revista Arena Homme Plus!

După ce a fotografiat pentru ediția din luna iulie a pictorialului de vară, Minhyuk din MONSTA X a mărturisit că s-a simțit în largul său, mai ales după tematica florală. Acesta a spus: „Dacă ar fi să aleg o floare care îmi place, aș alege trandafirul. Acesta este simbolul iubirii. Cred că fanii se vor bucura să mă vadă înconjurat de atâția trandafiri.”

În timpul interviului ce a urmat mai apoi, acesta și-a exprimat dorința de a ajuta alți idoli care sunt la început, neștiind de unde să înceapă sau ce să facă. A mărturisit: „Dorința mea de a deveni idol a fost destul de târzie, așa că tot timpul pe care l-am petrecut ca stagiar a fost greu pentru mine. Nu am primit multe sfaturi și m-am simțit singur constant. Ajuns în punctul în care mă aflu acum, mi-ar plăcea să ajut persoane care trec prin acele situații dificile. Dacă ar fi posibil, aș ține cursuri gratuite dedicate acestora.”

Se cunoaște faptul că Minhyuk este renumit pentru eforturile sale deosebite de a comunica cu fanii, încercând diverse metode. Idolul a remarcat: „Este important să ne amintim mereu cât de prețioși sunt fanii care ne susțin. Datorită lor am ajuns unde suntem astăzi. Când mi-am ales această profesie, m-am gândit că voi fi mereu pe scenă. Acum, am o comunitate mare de persoane care îmi arată susținerea lor. Desigur, a trebuit să muncesc din greu pentru a câștiga dragostea lor. Este important să nu uităm acest aspect.”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s