Bona din WJSN va juca în drama lui Nam Joo Hyuk și Kim Tae Ri

WJSN’s Bona Confirmed For Drama That Nam Joo Hyuk And Kim Tae Ri Are In Talks For

Bona din trupa WJSN a confirmat următorul său proiect de actorie!

Pe 29 iunie, un reprezentant al industriei a raportat că membra WJSN va juca în viitoarea dramă tvN „Twenty-Five Twenty-One” (titlu de lucru). 

Ca răspuns la raport, agenția King Kong by Starship a comentat: „ Apariția lui Bona este confirmată  în„ Twenty-Five Twenty-One ”.”

Povestea din „Twenty-Five Twenty-One” are loc în perioada 1998-2021. În 1998, într-o lume care pare să fie în pragul dezastrului, doi oameni în vârstă de 22 și 18 ani se întâlnesc pentru prima dată, dar ajung să se rănească reciproc la vârsta de 23 de ani și 19. La 24 și 20 de ani, ei învață să aibă încredere unul în celălalt, iar la 25 și 21 de ani, încep să se îndrăgostească.

În martie s-a dezvăluit că Nam Joo Hyuk este în discuții pentru a juca rolul principal masculin Baek Yi Jin, în timp ce Kim Tae Ri este în discuții pentru a juca rolul feminin Na Hee Do.

Bona o va interpreta pe  Go Yoo Rim, un sportiv al echipei naționale de scrimă. Ea are o personalitate rece, dar o pasiune puternică pentru scrimă și își propune să câștige o medalie de aur olimpică. Deși rivală a eroinei Na Hee Do, cele două nu sunt în relații proaste. 

Drama de debut a lui Bona a fost “The Best Hit”, urmată roluri principale în “Girls’ Generation 1979”, “Your House Helper” și “Homemade Love Story.”

“Twenty-Five Twenty-One” este scris de Kwon Do Eun, realizatorul K-dramei “Search: WWW” și va fi regizat de Jung Ji Hyun , cunoscut de la “Mr. Sunshine” și “The King: Eternal Monarch.” Serialul va fi difuzat de postul tvN în această iarnă.


Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s