Noul talk show muzical Mnet al lui Hongki din FT Island ‘The Playlist’ va fi difuzat pe 7 iulie + primii invitați sunt Dynamic Duo

Noua emisiune muzicală Mnet ‘The Playlist’ va fi lansată în data  de 7 iulie. Vedetele vor recomanda melodii și vor interpreta piesele favorite personale.
‘The Playlist’ este un program în care vedetele își vor împărtăși listele personale de melodii pe care le ascultă și vor vorbi despre momentele speciale asociate muzicii. Mai mult, artiștii invitați vor avea ocazia să aleagă o piesă semnificativă pentru a o reinterpreta în propriile tonuri vocale și emoții. Cu alte cuvinte, ‘The Playlist’ de pe Mnet este un program de muzică live și talk-show. 

MC al programului va fi Hongki, vocalistul principal al  trupei FT Island, cântăreț-compozitor și actor, care are o mulțime de piese auto-compuse și experiență ca MC pentru diverse spectacole muzicale (inclusiv Produce 48). Producătorii show-ului se așteaptă ca el să joace un rol semnificativ în deschiderea unor conversații prietenoase despre muzică cu mulți oaspeți diferiți.

Membrii grupului de hip hop Dynamic Duo vor fi primii invitați care își vor împărtăși poveștile muzicale la show. Mulți așteaptă cu nerăbdare să afle ce melodii ascultă rapperii hip hop, precum și ce melodie vor decide să cânte.  

Echipa de producție a emisiunii a declarat: „Pe măsură ce împărtășim listele de melodii ale vedetelor invitate și le ascultăm poveștile muzicale, sperăm să aducem un val de aer proaspăt ascultătorilor în căldura verii, prin scenele speciale ale artiștilor. Vă rugăm să acordați programului nostru multă atenție.” 

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s