Ga In din Brown Eyed Girls a fost amendată pentru că a utilizat propofol + agenția lansează o declarație prin care cere scuze

Brown Eyed Girls’ Ga In Fined For Propofol Use + Agency Releases Statement Of Apology

Agenția lui Ga In a cerut scuze pentru faptul că aceasta a utilizat propofol, o substanță folosită doar sub control medical.
Pe 30 iunie, The Fact a raportat că memba Brown Eyed Girls a fost amendată cu 1 milion de woni (aproximativ 884 dolari) pentru utilizarea propofolului între iulie și august 2019. 

Acest lucru a fost dezvăluit datorită punerii sub urmărire a chirurgului plastician „A”, care a primit o pedeapsă cu închisoarea pentru vânzarea de etomidat la mai mulți pacienți, inclusiv Ga In, în peste 21 de ocazii, în anul 2019, și pentru injectarea de propofol la patru persoane, inclusiv Ga In. 

Ca răspuns la raport, agenția lui Ga In Mystic Story a lansat următoarea declarație:

Aici este Mystic Story.

Iată o declarație despre raportul cu privire la artistul Mystic Story Story Ga In, referitor la propofol.

Anul trecut, Ga In a fost acuzată sumar cu privire la propofol și a fost amendată cu 1 milion de woni.

Deși Ga In și agenția au recunoscut că nu este o acțiune corectă din punct de vedere social, ne plecăm capul în scuze pentru că nu ne-am cerut scuze mai devreme și am provocat mai multă îngrijorare cu vestea bruscă.

Mai mult decât orice, este dureros să fie difuzate știri care nu corespund dorințelor fanilor care au așteptat cu afecțiune în lunga ei perioadă de auto-reflecție. Simțim că trebuie să cerem și mai multe scuze în legătură cu această chestiune.

Odată cu acumularea de probleme majore și minore în timpul activităților sale de-a lungul anilor, ea a experimentat dureri intense și depresie împreună cu tulburări severe de somn și a luat o decizie nesăbuită în timpul acestui proces. Deși durerea personală a artistei s-a acumulat în ultimii ani din cauza unor situații care nu pot fi explicate, artista și agenția, care ar trebui să fie un tot împreună cu artista, nu au putut găsi o metodă bună pentru a scăpa de această durere. Simțim o puternică responsabilitate pentru carența noastră ca agenție.

În viitor, Ga In și Mystic Story vor depune toate eforturile cu grijă și sinceritate pentru ca ea să salute fanii și publicul într-un mod mai matur. Ne cerem încă o dată sincer scuze pentru că v-am îngrijorat.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s