S.Coups din trupa Seventeen s-a rănit la umăr + va lua o pauză

SEVENTEEN’s S.Coups Injures Shoulder + To Take Break From Activities

S.Coups va lua o pauză temporar de la activități.

La 1 iulie, agenția Seventeen a lansat următoarea declarație:

Bună ziua.

Acesta este Pledis Entertainment.

Am dori să oferim informații cu privire la participarea membrului S.Coups la cel de-al optulea mini-album al Seventeen.

În timp ce era angajat într-un eveniment programat miercuri, 30 iunie, S.Coups a suferit o cădere și s-a lovit la umărul drept, când a căzut pe jos, și a primit tratament medical. El a suferit zgârieturi și tăieturi suplimentare pe fruntea, urechea și bărbia dreaptă și a fost tratat pentru acele răni.

După un examen medical,  deși activitățile sale zilnice nu vor fi afectate din fericire, medicii au l-au sfătuit să reducă la minimum mișcarea umărului pentru o perioadă de timp. S.Coups se odihnește în prezent și se recuperează pentru a se asigura că nu se dezvoltă o inflamație în zona rănită.

Ca rezultat, S.Coups nu va putea, din păcate, să participe la promovările programate pentru această săptămână, inclusiv aparițiile Seventeen la spectacolele muzicale pentru Mnet, KBS și SBS, precum și la evenimentul cu fani pentru cel de-al optulea mini-album al trupei Seventeen,  “Your Choice.”

Vom monitoriza îndeaproape recuperarea lui S.Coups și vom stabili dacă acesta va putea participa la alte activități fără a pune presiune în mod nejustificat asupra sa. 

Am dori să ne cerem scuze față de toți fanii care au așteptat cu nerăbdare pe Seventeen și vă cerem înțelegerea generoasă. Vom acorda cea mai mare prioritate tratamentului și recuperării, astfel încât S.Coups să se poată întoarce sănătos la voi.

Mulțumim.

Seventeen și-a lansat noul album „Your Choice” pe 18 iunie. După evoluția lor de revenire pentru „Ready to love” de la emisiunea „Music Bank”, grupul și-a amânat promoțiile după ce un membru al personalului a fost testat pozitiv pentru COVID-19. Membrii își reiau activitățile săptămâna aceasta.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s