Samuel face o declarație după ce poliția a decis să nu îl urmărească pe CEO-ul de la Brave Entertainment

Samuel Releases Statement After Police Drop Charges Against Brave Entertainment CEO

Samuel a publicat o declarație oficială ca răspuns la decizia poliției de a renunța la acuzațiile pe care le-a depus împotriva fondatorului și directorului executiv al Brave Entertainment, Brave Brothers.

În 2019, Samuel – care avea atunci contract cu agenția cu Brave Entertainment – și-a anunțat decizia de a promova ca artist independent. Agenția a răspuns anunțând că decizia lui Samuel a fost unilaterală și că intenționează să ia măsuri legale. Mama și avocatul lui Samuel au dezvăluit în continuare că cântărețul a depus o plângere împotriva Brave Entertainment după ce a încercat fără succes să își rezilieze contractul cu agenția, detaliind problemele specifice care au dus la încălcarea încrederii.

Pe lângă faptul că a depus cererea de anulare a contractului său, Samuel a depus și o plângere penală separată, acuzându-i pe Brave Brothers de înșelăciune, delapidare și fals.

În această săptămână, s-a dezvăluit că, pe 25 iunie, poliția a scăpat în cele din urmă Brave Brothers de toate acuzațiile după ce l-a găsit nevinovat în timpul investigațiilor lor.

La 30 iunie, Samuel a lansat următoarea declarație:  

Bună, aceasta este Kim Samuel.

Fac o declarație oficială cu privire la decizia poliției de a nu judeca Brave Entertainment pentru acuzațiile de fraudă, delapidare și fals, care a fost raportată în știri pe 29 iunie.

Îmi pare rău că, deși am furnizat dovezi legate de acuzațiile de mai sus și am solicitat o anchetă în timp ce am cooperat cu poliția cât mai mult posibil, rezultatele au fost cele descrise mai sus.

Decizia poliției de a nu transmite cazul către acuzare nu semnifică sfârșitul acestui incident [pentru mine] și intenționez să fac apel la această decizie cât mai curând posibil și să solicit procuraturii să examineze cu atenție cazul pentru a vedea dacă au existat cumva deficiențe în cadrul anchetei și dacă cazul a fost investigat temeinic.

În plus, având în vedere că am suficiente dovezi pentru a demonstra că această decizie de a nu începe urmărea urmărirea penală a fost greșită, intenționez să solicit o reinvestigare.

Am depus aceste acuzații penale pentru că, în mijlocul procesului pentru a-mi anula contractul exclusiv, am descoperit că agenția a încercat să ascundă [anumite fapte] artistului său și a ascuns adevărul. Prin urmare, pentru a [afla și] confirma aceste fapte, am mers mai departe și am depus o plângere penală.

Fără nimic în afară de dorința de a-mi începe activitățile de cântăreț cât mai curând posibil, am rămas tăcut și, pentru a rezolva fără probleme această dispută, niciodată nu am făcut niciodată o declarație publică.

Cu toate acestea, Brave Entertainment a solicitat ca eu, care eram minor la acea vreme, să plătesc 1 miliard de woni [aproximativ 885.214 dolari] în daune – o cifră care nu este clar susținută de dovezi – și a afirmat public că, deși nu au făcut nimic rău,  am intentat un proces cu intenții malițioase, confuzând publicul cu falsuri și distrugându-mi imaginea.

Prin urmare, am decis să-mi întrerup lunga tăcere și, luptând cu Brave Entertainment și Brave Brothers până la final, sper că detaliile despre ceea ce este adevărat și ceea ce nu devine clar nu numai pentru sistemul judiciar coreean, ci și pentru public, de asemenea.

Mulțumesc.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s