JTBC va scoate afară scenele lui Kim Min Gwi din ‘Nevertheless’ din cauza controversei cu înșelatul

Scenele lui Kim Min Gwi din dramă vor fi șterse.

În data de 27 iulie, un reprezentant al postului de televiziune JTBC a dezvăluit că rolul lui Kim Min Gwi, Nam Kyuhyun, va fi scos începând cu episodul din 31 iulie al dramei. Reprezentantul a dezvăluit: „De asemenea, vom edita scenele sale cât mai mult posibil”. Compania de radiodifuziune a decis acest lucru după controversa actorului, care a implicat-o pe fosta sa iubită.

Fosta iubită a dezvăluit că actorul a înșelat-o de mai multe ori și a încălcat regulile impuse de pandemie, în ciuda faptului că a dat rezultate pozitive pentru COVID-19 în luna mai. Prin intermediul agenției sale, Kim Min Gwi și-a recunoscut faptele greșite din viața personală, dar a negat că ar fi încălcat restricțiile de carantină pentru COVID-19.

Actorul și-a cerut personal scuze pentru această chestiune într-o scrisoare scrisă de mână distribuită pe Instagram. Puteți citi mai jos traducerea din limba engleză.

„Bună ziua, aceasta este Kim Min Gwi.

Îmi pare rău pentru controversa recentă cauzată de viața mea privată.

De asemenea, am citit ce a scris ea și, în timp ce citeam, am cugetat la comportamentul meu din trecut. 

Regret că este vina mea pentru rănirea prietenului meu, care a împărtășit multe lucruri într-o perioadă scurtă de timp, indiferent de motiv. Sper că nu va păți nimic rău prietenul respectiv. Încă o dată, îmi cer sincer scuze.

În perioada de carantină în cauză, una dintre cunoștințe a fost testată pozitiv pentru COVID-19 vineri, 21 mai, și am fost testat și eu în aceeași zi. După ce rezultatul a ieșit negativ, mi s-a recomandat să mă mut în altă reședință, înainte de a fi clasificat drept persoană care a intrat în contact cu cel testat pozitiv, sub îndrumarea autorităților de carantină.

Am fost informat de către acel ofițer pe 22 mai că trebuie să mă auto-carantinez și nu am părăsit niciodată zona de carantină în conformitate cu orientările guvernamentale. Este regretabil că am provocat controverse, deoarece nu am reușit să oferim un răspuns mai activ la situația sensibilă la care toată lumea este atentă.

Aș dori să-mi cer scuze seniorilor și colegilor care m-au susținut.

Mai presus de toate, voi încerca să fiu mai matur în viața mea personală, astfel încât să pot fi mândru de mine.”

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s