Rosé din BLACKPINK dezvăluie realitatea cruntă din spatele vieții de stagiar

Industria k-pop nu e mereu lapte și miere!

Precum cei mai mulți dintre idolii coreeni, și membrele din BLACKPINK au fost nevoite să stea într-un cămin comun la un moment dat, de-a lungul carierelor lor. Mai demult, acestea au atras atenția datorită faptului că dormitoarele prezentate în emisiunea lor erau extrem de luxoase și de comfortabile.

Totuși, se pare că situația fetelor nu a fost mereu aceeași, iar în trecut au existat momente în care ele au împărțit apartamente mai mici, unde condițiile nu erau atât de grozave.

Rosé din BLACKPINK a apărut recent în noua emisiune difuzată de JTBC, „Sea of ​​Hope”, unde nu numai că și-a etalat vocea uimitoare și melodioasă, ci a și arătat cât de dulce este ca persoană și a povestit mai multe despre cariera ei.

Watch video: Rose @ JTBC The Sea of Hope preview

Întrucât toată distribuția a lucrat împreună pentru filmarea episoadelor, Rosé a împărțit o cameră cu cântăreața Suhyun din AKMU și cu actrița Kim Go Eun. În ciuda faptului că cele trei au stat într-o încăpere destul de mică, toate păreau să se distreze foarte bine, petrecând timp unele cu celelalte.

Go Eun părea, în special, să găsească experiența interesantă și inedită, față de celelalte două. În timpul videoclipului, Rosé a explicat că sentimentul de a trăi cu alte persoane în cămine nu era nou pentru ea, deoarece o făcea de opt ani.

BlackPink Rosé shared,"8 years of dormitory life, in the early days of going to Korea living with cockroaches" | KBIZOOM

Cu toate acestea, parcursul artistei nu a fost întotdeauna atât de frumos și de confortabil pe cât se așteptau unii, mai ales atunci când Rosé a venit prima dată în Coreea și chiar înainte de a face parte dintre stagiarii care se pregăteau de debut, care în cele din urmă au devenit BLACKPINK. Ea a spus: „Când am ajuns în Coreea, nu eram în echipa de debut. Aveam gândaci în cameră. La acea vreme, nu era confirmat că noi chiar vom debuta. Din această cauză, nu am trăit într-un loc prea frumos”.

Nu este prima dată când Rosé și celelalte membre vorbesc despre greutățile pe care le-au îndurat înainte de a debuta, în special de cele cu insectele. În timpul unui episod din show-ul lor „24/365 with BLACKPINK”, fetele au dezvăluit modul în care au trăit cu gândaci și centipede. Cu toate acestea, numai Lisa era suficient de curajoasă pentru a prinde vietățile care le deranjau, iar membrele au adăugat cât de recunoscătoare i-au fost, pentru că erau prea speriate ca să le prindă ele însele!

Odată cu succesul și faima pe care a primit-o grupul, este aproape imposibil să ne imaginăm acum un moment în care trupa era pusă la îndoială, ceea ce ar fi însemnat că membrele au trebuit să locuiască într-un astfel de loc murdar. Cu toate acestea, chiar și acum, aceasta este o realitate pe care mulți stagiari K-Pop trebuie să o îndure.

Puteți urmări întregul clip mai sus!

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s