Jiyoon din Weeekly nu va participa la promoțiile pentru următorul album

Jiyoon din Weeekly ia o pauză de la activitățile cu trupa pentru a se recupera.

Pe 1 august, agenția fetelor, Play M Entertainment, a anunțat că membra Jiyoon va fi absentă de la promoțiile pentru revenirea cu al patrulea album mini „Play Game: Holiday”.

„Din cauza anxietății psihologice pe care Jiyoon a manifestat-o de câteva ori în timpul promoțiilor, ea a primit îngrijiri psihologice de la profesioniști” a explicat agenția. „Însă, recent, în timpul pregătirilor pentru actualul album, ea iar s-a plans de multă tensiune și anxietate, iar după o discuție profundă cu familia ei și medicii care au grijă de ea, am decis că ea are nevoie de timp pentru a se concentra pe îmbunătățirea sănătății ei mentale.”

Agenția a continuat prin explicația că ei pun pe primul loc sănătatea artiștilor și vor face totul cu putință pentru a susține însănătoșirea ei. De asemenea, ei și-au cerut scuze pentru că vin cu acest anunț chiar înainte de nouă lansare, și au cerut fanilor înțelegere.

Albumul mini „Play Game: Holiday” va fi lansat pe 4 august. Rămâneți alături pentru mai multe actualizări despre Jiyoon.

sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s