NCT va avea un nou membru?

Fanii se întreabă dacă NCT va adăuga un nou membru.

Anul trecut, doi membri noi au fost adăugați, grupul fiind astfel format din 23 de membri în total. Datorită conceptului și naturii grupului, au fost adăugați membri aproape în fiecare an de la debutul din 2016.

Pe 2 august, a fost lansat un zvon, pe diferite comunități online, după ce un clip de dans a lui Shotaro a fost încărcat pe Tik Tok. Mulți internauți cred că NCT se pregătește să adauge un nou membru la fel cum au făcut în ultimii cinci ani.

În videoclip, Shotaro dansează cu o altă persoană, ce poartă o șapcă de baseball astfel încât fața să îi fie acoperită. Întrucât 2021 se apropie de sfârșit, fanii și internauții se așteaptă ca în grup să fie adăugat un nou membru.

Internauții au comentat: „Acest tip este cu siguranță cel de-al 24-lea membru”; „Shotaro este foarte bun la dans”; „Deci se pare că vor adăuga un alt dansator”; „NCT trebuie să nu mai adauge membri, lol”; „Shotaro dansează atât de bine”; „Simt că va fi un alt membru japonez” ; „Nu mai pot să mă descurc, trebuie să nu mai adauge membri, lol” ; „Simt că nu este un dansator, probabil un vocalist”.

Rămâneți aproape pentru a afla dacă este doar un zvon sau nu.

sursa: allkpop

Un gând despre „NCT va avea un nou membru?

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s