Park Ji Hoon o felicită pe fana sa, Yeo Seo Jeong, care a câștigat o medalie la Jocurile Olimpice

Park Ji Hoon Congratulates His Fan Yeo Seo Jeong On Her Historic Olympic Medal

Yeo Seo Jeong, care a câștigat recent o medalie la Jocurile Olimpice, este surprinsă de gestul făcut de idolul ei preferat!

În data de 1 august, gimansta a câștigat medalia de bronz la bolta feminină, în cadrul desfășurării Jocurilor Olimpice din această vară. Aceasta a obținut un total de 14,733 de puncte.

Astfel, a ajuns prima femeie de origine sud-coreeană care a obținut o medalie olimpică. În plus, tatăl acesteia a câștigat medalia de argint la bolta masculină în vara anului 1996 pe aceeași secțiune. Astfel, aceștia alcătuiesc primul duo tată-fiică coreeni care au obținut câte o medalie la Jocurile Olimpice.

În urma reușitei fetei, Park Ji Hoon a declarat pe un live: „Atleta Yeo Seo Jeong a câștigat astăzi medalia de bronz. O mulțime de oameni mi-au spus acest lucru. Mi-ar plăcea să te felicit pentru victoria ta. Sunt foarte mândru de tine! Să fiu sincer, susțin toți participanții la Jocurile Olimpice. Este foarte tare! Felicitări încă o dată!”

Mai apoi, atleta a repostat transmisiunea live a artistului pe contul său oficial de Instagram, având descrierea: „Plâng..”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s