Rosé din BLACKPINK răspunde la întrebări legate de culoarea părului său, cadoul primit de la John Mayer + altele

Watch: BLACKPINK’s Rosé Answers Questions About Her Favorite Hair Color, Her Gift From John Mayer, And More

Revista Elle Korea a susținut un Q&A alături de Rosé din BLACKPINK!

Videoclipul conține atât întrebări în coreeană, cât și în limba engleză, toate acestea fiind de la fani. Prima întrebare a fost legată de culoarea părului său: „Care culoare a părului este favorita ta, după roz?”, iar Rosé a răspuns: „Pe locul doi, aș pune părul meu argintiu. Mi-a plăcut mult. Am crezut că este o culoare pe care o voi avea doar o dată în viață, deoarece necesită multă decolorare. Eram emoționată în timp ce aveam părul așa. Când privesc fotografiile de atunci, îmi e dor!”

Mai apoi, artista a fost întrebată despre chitara pe care a primit-o de la John Mayer, care a complimentat-o când a realizat un cover al piesei „Slow Dancing in a Burning Room” în cadrul show-ului „Sea of Hope”.

Rosé a spus: „Înainte să primesc cadoul, cineva din compania mea m-a surprins. Mi-a spus că au ceva important să îmi ofere, iar eu am crezut că este ceva foarte serios. Apoi mi-a dat chitara și mi-au spus că John a vrut să îmi ofere asta. Nu mi-a venit să cred. Am fost recunoscătoare că mi-a repostat coverul și a spus doar lucruri frumoase despre el. O să prețuiesc asta toată viața. Este cea mai drăguță chitară roz!”

De asemenea, aceasta a mai discutat despre dorința de a încerca muzica rock, cea de-a cincea aniversare a grupului BLACKPINK, muzica cântată la pian și relația sa de prietenie cu Hank, cățelușul său.

Mai jos aveți videoclipul complet!

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s