Membrii Cravity dezvăluie cât de mult au fost susținuți pentru noul album de către seniorii din MONSTA X

Cravity wearing red suits and standing in a group

Trupa Cravity a revenit de curând cu un nou album și a dezăluit că a primit un ajutor consistent de la colegii de agenție din MONSTA X.

Cei nouă membri ai grupului de băieți s-au întors cu albumul The Awakening: Written in the Stars, băieții implicându-se în scrierea versurilor.  Titlul Gas Pedal, este co-scris de Serim și Allen, având și un videoclip potrivit ritmurilor.

La spectacolul de revenire, idolii au fost chestionați cu privire la comeback de către  Minhyuk din MONSTA X, MC-ul special al show-ului. Membrii Cravity au dezvăluit modul în care colegii de trupă ai lui Minhyuk, Joohoney și Kihyun, i-au ajutat pe tot parcursul procesului. 

Serim a spus, potrivit Soompi: „Înainte de a începe înregistrarea acestui album, Joohoney, de la MONSTA X, a petrecut ceva timp cu noi trecând în revistă vibrațiile și punctele cheie ale albumului. A făcut înregistrarea mult mai ușoară..”

El a adăugat că Kihyun i-a vizitat pe platoul de la filmările videoclipului.

Monsta X

Posibilitatea de a le arăta fanilor mai mult despre ceea ce pot face cu un album complet a fost un vis de multă vreme al membrului Wonjin, care s-a declarat fericit că poate să-l treacă de pe lista sa.

El a recunoscut că lucrând la Gas Pedal, melodia de titlu a noului album, a trăit o senzație complet diferită, față de mini albumele anterioare de la Cravity.

Într-un interviu acordat Metro.co.uk, grupul de băieți, care include membri ai X1, grup desființat, a privit înapoi la primul lor an în lumea K-pop. 

Taeyong a mărturisit: „Am învățat foarte multe în ultimul an prin multe experiențe. Cred că am crescut cu adevărat ”, a spus el.

„Să fiu un idol … poate a fost puțin diferit decât credeam. Cea mai mare diferență a fost faptul că nu ne-am putut întâlni cu fanii noștri din cauza pandemiei. Dar sunt încă fericit că sunt membru Cravity, nu aș schimba nimic.”

Jungmo a adăugat că au încercat să „se înțeleagă mult” de la debut, în timp ce Woobin l-a lăudat pe liderul Serim pentru că i-a îndrumat și ajutat să treacă peste anul 2020.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s