Membrii ATEEZ discută despre încredere, prietenie și altele

ATEEZ Talks About Relying On Each Other, Importance Of Owning Up To Your Mistakes, And More

Băieții din ATEEZ și-au exprimat gândurile în cadrul interviului realizat de revista Singles!

Grupul a pozat recent pentru un pictorial pentru numărul din septembrie a revistei. Potrivit echipei prezente pe platouri, prietenia strânsă dintre membrii trupei s-a remarcat foarte natural în timpul ședinței. Energia lor pozitivă a molipsit întreg personalul.

La începutul anului, ATEEZ a devenit primul grup de băieți (și cel mai rapid grup la nivel global) care a câștigat trei victorii consecutive în cadrul emisiunii „Immortal Songs” de pe KBS, reușind să adune trei trofee în mai puțin de un an.

Când a fost întrebat despre spectacolele impresionante din cadrul programului (unde au avut ocazia de a susține evoluții de la artiști cunoscuți precum Rain, PSY, Kim Jong Kook), liderul grupului, Hongjoong a mărturisit: „Experiența a fost destul de descurajantă. De obicei urcăm pe scenă cu mintea limpede și cu gândul că ne vom distra. Totuși, la acele spectacole, am fost foarte încordați deoarece nu știam care va fi părerea superiorilor noștri, după ce au văzut spectacolul. Din fericire, ei au reacționat foarte pozitiv și ne-au adus doar cuvinte de laudă, lucru care ne-a înveselit și încurajat. Așadar, acele evoluții vor rămâne mereu amintiri plăcute pentru noi.”

Între timp ce se pregătesc pentru revenirea mult așteptată, membrii au mai spus că își doresc să le arate fanilor o nouă latură a grupului. Legat de acest aspect, Jongho a comentat: „Există multe lucruri pe care vreau să le dezvălui fanilor ATEEZ și multe concepte pe care vreau să le încerc cândva. Vrem să le arătăm constant fanilor noștri ceva nou.”

Wooyoung a comentat: „Sunt genul de persoană care așteaptă cu nerăbdare să se vadă în viitor, decât în trecut. Când mă uit la vechile mele fancam-uri, pot observa cât de mult am evoluat și simt cum abilitățile mele se îmbunătățesc. Este o ușurare să văd asta.”

Între timp, Seonghwa și-a exprimat profunda afecțiune față de membrii ATEEZ: „Deși simt o oarecare teamă când urmează ceva nou, fie că este vorba despre un spectacol sau un concept, găsesc mereu un anumit confort în faptul că nu mă simt singur și știu că toți opt suntem împreună în asta. Reușesc să îmi controlez emoțiile pentru că știu un singur lucru: Dacă suntem cu toții împreună, nu există un lucru pe care nu îl putem realiza. ”

San a remarcat: „Gândirile au devenit atât de similare, încât de multe ori am senzația că membrii îmi pot citi gândurile. Chiar și când suntem epuizați, membrii ATEEZ nu vor înceta niciodată să zâmbească din respect pentru munca grea pe care o depune și personalul. Pot spune că sunt cu adevărat mândru de atenția, răbdarea și prietenia membrilor din trupă.”

Yunho a adăugat: „Indiferent de cât de dificile vor deveni lucrurile, voi fi mereu mângâiat de susținerea fanilor noștri. Avem o conexiune rezistentă prin care ne transmitem energie pozitivă unii altora, iar acest lucru mă bucură.”

Mai apoi, membrii grupului au discutat despre obiectivele lor ca artiști. Hongjoong a spus: „Cine sunt ca persoană și cine sunt ca idol K-Pop poate fi ceva diferit, însă cred că esența personalității mele, modul de gândire și valorile mele trebuie să fie aceleași. ”

Vorbind despre prioritățile sale principale, Yeosang a spus: „Pentru mine, cele mai importante lucruri sunt: sănătatea, muzica și sinele meu interior. Când cineva se pricepe la un anumit lucru, este admirabil atunci când nu devine arogant și lăudăros, În schimb, lucrează din greu în mod constant pentru a devenit din ce în ce mai bun la ceea ce face.”

Spre final, Mingi a adus în discuție importanța greșelilor, spunând: „Este destul de dureros să îți recunoști propriile greșeli. Totuși, mie îmi place să le înfrunt. Este important felul în care mă văd pe mine în oglindă, deoarece așa mă vor vedea și ceilalți. Vreau să mă pot simți mândru și plin de încredere când mă privesc.”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s