Seventeen va promova temporar cu doar 11 membri în Coreea, în timp ce Jun și The8 se vor concentra pe activitățile din China

SEVENTEEN To Temporarily Promote As 11 Members In Korea While Jun And The8 Focus On Activities In China

Membri chinezi din trupa Seventeen vor pleca temporar din Coreea de Sud pentru a activa în țara lor natală.

Pe 1 septembrie, Pledis Entertainment a lansat o declarație oficială explicând detaliile înțelegerii. Citiți mai jos declarația completă a agenției:

Bună ziua.

Aici este Pledis Entertainment.

Am dori să oferim câteva informații cu privire la activitățile coreene și din afara țării ale Seventeen pentru a doua jumătate a acestui an.

Compania noastră oferă sprijin deplin atât pentru activitățile de grup, cât și pentru cele individuale ale Seventeen . Planificăm activitățile coreene și internaționale ale membrilor noștri explorând o gamă largă de oportunități la care membrii să ia parte, depunând eforturi pentru a ne asigura că artistul se poate bucura de întregul lor potențial cât mai aproape de fanii noștri.

Ca parte a acestor eforturi, membrii Seventeen Jun și The8 se vor concentra pe activitățile lor în China din septembrie până în decembrie. Aceștia își vor relua activitatea în China, care a fost amânată din cauza COVID-19 și își vor petrece timpul cu familiile lor după ce au fost forțați să stea departe de ei pentru o perioadă considerabilă de timp din cauza pandemiei.

Deplasarea între țări și regiuni necesită în prezent timp și efort excesiv din cauza provocărilor severe pe care le prezintă situația actuală a călătoriilor internaționale și regionale, precum și a cerinței de auto-carantină, și după ce a discutat situația cu membrii Seventeen, Jun și The8 își vor continua activitățile în China pentru moment.

Vă rugăm să rețineți că în această perioadă SEVENTEEN se va angaja în promoțiile lor în Coreea cu 11 membri.

Vă cerem o înțelegere generoasă și vă rugăm să rămâneți la curent cu diversele activități desfășurate de Seventeen atât în ​​Coreea, cât și în străinătate, în a doua jumătate a acestui an.

Trupa Seventeen a confirmat că va reveni cu un nou album în luna octombrie.

Sursa

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s