Ce melodie k-pop ți se potrivește în funcție de zodie?

Află ce melodie k-pop reprezintă perfect semnul tău zodiacal!

Știința din spatele zodiilor este foarte complexă și exactă. În prezent, există 12 zodii împărțite în 4 categorii: zodii de foc, zodii de apă, zodii de pământ și de aer. Țineți minte, totuși, faptul că semnul zodiacal nu definește în întregime personalitatea și caracterul unei persoane. Oamenii sunt foarte distincți, iar stelele nu ne pot încadra pe toți în anumite clase.

Acestea fiind spuse, vă invit să faceți cunoștință cu melodia voastră reprezentativă!

Berbec (21 martie-20 aprilie)

Berbecul este o zodie de foc extrem de energică și ambițioasă. Berbecii sunt intuitivi, neînfricați și greu de stăpânit. Aceștia sunt cunoscuți pentru puseurile de energie emoțională și încăpățânare. O parte dintre idolii k-pop ce au această zodie sunt următorii: Alice, Sanha din ASTRO, Fatou din BLACKSWAN, Yonho din ATEEZ, Mina din TWICE, Lisa din BLACKPINK, Jackson din GOT7, Irene din Red Velvet, Sehun din EXO etc.

Taur (21 aprilie-20 mai)

Taurul este o zodie de pământ definită prin perseverență și răbdare. Persoanele taur sunt deseori catalogate drept încăpățânate, însă tot ele sunt fruntașe în oferirea afecțiunii. O parte dintre idolii k-pop ce au această zodie sunt următorii: Chaeyoung din TWICE, Jeno din NCT, Jay Park, Allen din CRAVITY, Wonpil din DAY6, Hani din EXID, Bambam din GOT7, Mayna din HOT ISSUE etc.

Gemeni (21 mai-21 iunie)

Gemeni este o zodie de aer sociabilă, inteligentă, condusă de entuziasm și curiozitate. Gemenii sunt greu de stăpânit și se plictisesc repede de anumite activități. O parte dintre idolii k-pop ce au această zodie sunt următorii: Aron din NU`EST, Suho din EXO, Yeji din ITZY, Ailee, DAWN, Eunbi din SOLIA, HyunA, Taell din NCT, Wooah din CRAXY etc.

Rac (22 iunie-22 iulie)

Racul este o zodie de apă ce se caracterizează prin firea emotivă și sensibilă. Persoanele ce se află sub acest semn zodiacal sunt adesea loiale, istețe și aventuroase. O parte dintre idolii k-pop ce au această zodie sunt următorii: Rain, N din VIXX, Leeteuk din Super Junior, Zuho din SF9, Kyung din Block B, San din ATEEZ, Taemin din SHINee, Aisha din EVERGLOW etc.

Leu (23 iulie-22 august)

Leul este o zodie de foc plină de creativitate, pasiune și veselie. Leii sunt prieteni devotați, însă pot forma foarte ușor obsesii pentru diferite persoane sau activități. O parte dintre idolii k-pop ce au această zodie sunt următorii: Hwasa din MAMAMOO, Seungyeong din KARA, Lina din ANS, Nayun din MOMOLAND, Tiffany, Mark din NCT, S. Coups din SEVENTEEN, Heize, Changbin din Stray Kids, Kai din TXT etc.

Fecioară ( 23 august-22 septembrie)

Fecioara este o zodie de pământ dominată de perfecționism și sârguință. Fecioarele sunt persoane amabile, loiale, dar care se confruntă cu timiditatea. O parte dintre idolii k-pop ce au această zodie sunt următorii: Hyelin din EXID, Jin din GIRLKING, YY din UNVS, Jungkook din BTS, Eunice din DIA, Joy din Red Velvet, Hyunjae din THE BOYZ, Yeonjun din TXT, Felix din Stray Kids, Youngjae din GOT7 etc.

Balanță ( 23 septembrie-22 octombrie)

Balanța este o zodie de aer foarte sociabilă și plină de umor. Balanțele sunt elegante, grijulii și prietenoase, însă tot ele pot deveni perfecționiste și bârfitoare. O parte dintre idolii k-pop ce au această zodie sunt următorii: Taell din Block B, Hanse din VICTION, Ahin din MOMOLAND, Rina din Weki Weki, Kisu din 24K, Bang Chan din Stray Kids, Eujin din SONAMOO, Jimin din BTS, Ellie etc.

Scorpion ( 23 octombrie-21 noiembrie)

Scorpionul este o zodie de pământ cunoscută pentru îndrăzneala și tenacitatea sa. Scorpionii pot fi adesea asociați cu manipularea și posesivitatea, în ciuda faptului că zodia aceasta este prietenoasă și energică. O parte dintre idolii k-pop ce au această zodie sunt următorii: Ningning din aespa, Krystal din f(x), Yanan din PENTAGON, Yuta din NCT, Yebin din HOT ISSUE, T.O.P din Big Bang, Momo din TWICE, Leo din VIXX, Hyungsik din ZE:A etc.

Săgetător (22 noiembrie-20 decembrie)

Săgetătorul este o zodie de foc ce posedă un incredibil simț al umorului și al orientării. Oamenii ce se află sub acest semn zodiacal sunt libertini și se bucură din plin de viață. Aceștia sunt nerăbdători și se enervează repede pe persoanele ce nu reușesc să țină pasul cu ei. O parte dintre idolii k-pop ce au această zodie sunt următorii: Youngbin din FS9, Changyeol din EXO, Jin din BTS, Soobin din TXT, Minho din SHINee, Yuna din ITZY, Hyolyn, Jessi etc.

Capricorn ( 21 decembrie-19 ianuarie)

Capricornul este o zodie de pământ cunoscută pentru inteligența și ambiția sa. Capricornii sunt deseori empatici, însă se pricep de minune să ascundă acest lucru. O parte dintre idolii k-pop ce au această zodie sunt următorii: Moonbyul din MAMAMOO, Sungmin din Super Junior, Kun din NCT, Jisoo din BLACKPINK, Karin din ELRIS, Jay B din GOT7, Jimin din AOA, D.O din EXO, Mia din EVERGLOW, Taehyung din BTS, PSY etc.

Vărsător (20 ianuarie-18 februarie)

Vărsătorul este o zodie de aer. Persoanele aflate sub semnul zodiacal de vărsător sunt revoluționare și independente. Aceștia sunt considerați introvertiți și ar alege oricând o carte în detrimentul unei ieșiri în oraș. O parte dintre idolii k-pop ce au această zodie sunt următorii: Jinny din Secret Number, Yoon din WINNER, Jun din U-KISS, Yuto din PENTAGON, Lucas din NCT, Chan din iKON, Taehyun din TXT, Rose din BLACKPINK, J-Hope din BTS etc.

Pești (19 februarie-20 martie)

Peștele este o zodie de apă visătoare și misterioasă. Peștii sunt artiști înnăscuți, sunt prietenoși si răbdători. Aceștia sunt văzuți adesea ca fiind naivi și cu capul în nori. O parte dintre idolii k-pop ce au această zodie sunt următorii: Xen din OMEGA X, Wendy din Red Velvet, Haru din Nature, Kevin din THE BOYZ, CL, Changsub din BTOB, Ten din NCT, Jeon Somi, Suga din BTS, U din ONF etc.

Vi se potrivesc melodiile? Dacă da, spuneți-ne în comentarii ce zodie sunteți!

Sursa

 

4 gânduri despre „Ce melodie k-pop ți se potrivește în funcție de zodie?

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s