Fosta membră AOA, Mina, spune că Jimin a agresat 4 persoane, inclusiv pe ea și o persoană care a decedat deja

Fosta membră AOA a dezvăluit că Jimin a agresat 4 persoane, inclusiv pe ea și că una dintre victime a decedat.

Pe 6 septembrie, Mina a dezvăluit pe Instagram că există mai multe victime ale lui Jimin, iar aceasta a continuat să-și spună partea de poveste pe contul ei de Instagram, într-o serie de actualizări.

Aceasta a scris: „Am aproape 30 de ani și crezi că nici măcar nu pot să blestem? Sau că sunt speriată de comentariile de ură? Sunt hotărâtă să reușesc datorită comentariilor de ură și nu să plâng din cauza lor. Vorbește cât vrei. Mai bine trăiesc ca mine.

Apoi a continuat: „Obișnuiam să cred că pierderea răbdării este pierderea bătăliei, dar nu e adevărat, cel puțin nu pentru mine. A devenit mai greu să revin și am fost frustrată. Aș putea la fel de bine să trăiesc ca mine însămi cum sunt cu adevărat. Dacă se crede că nu ar trebui, pentru că sunt o persoană publică sau nu mă vor trata ca pe o persoană publică, sunt gata să renunț la asta.”

Există dovezi (care să susțină faptul că Jimin a agresat). Cu toate acestea, există mai multe victime. S-a întâmplat să fiu ultima ei victimă în picioare. Am păstrat acest lucru pentru un proces, dar sunt 4 victime în total, inclusiv eu și una dintre ele care deja a decedat.”

Între timp, Mina a declarat recent că nu a fost agresată de tot grupul, ci doar Jimin a fost cea care a agresat-o. În altă ordine de idei, poliția a lansat o anchetă pentru acest caz.

Sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s