Băieții din OMEGA X vorbesc despre prima revenire după debut, obiectivele lor și altele

OMEGA X Talks About Making A Speedy Comeback After Their Debut, Goals, And More

În data de 6 septembrie, trupa OMEGA X a susținut un spectacol special pentru revenire!

Noul album intitulat „What’s Goin’ On” reprezintă prima revenire a grupului, după debutul puternic cu albumul „VAMOS”. Primul lor album a fost lansat la sfârșitul lunii iunie, ceea ce înseamnă că aceștia au revenit după doar două luni de la debut.

Legat de acest aspect, Hangyeom a spus: „Am reușit să facem posibil acest lucru, deoarece agenția noastră este bine pregătită. Toți membrii au fost foarte recunoscători și fericiți. Ne doream să ne întâlnim cu fanii cât mai curând posibil.” Kevin a adăugat: „Este o revenire rapidă, iar din acest motiv nu am avut mult timp pentru a ne relaxa. Din moment ce popularitatea noastră a crescut datorită acestui lucru, am reușit să ne adaptăm rapid. Ne-am pregătit în așa fel încât să fim mult mai cool. ”

Apoi, Hwichan a spus: „Deși primul album avea deja un concept puternic, pot spune că acesta îl întrece cu mult. Show-urile noastre includ 11 membrii, iar asta le face foarte puternice și carismatice. Mi-aș dori ca oamenii să primească energie din partea noastră. Vreau să dovedim că putem avea un impact foarte mare.” Xen a continuat: „Toți membrii au fost absorbiți în timpul coregrafiei, pe care am învățat-o rapid. Am vorbit mult despre modul în care toți 11 reușim să creez o chimie bună între noi. Suntem în procesul de a învăța mai bine acest lucru.”

Junghoon a mărturisit: „Pentru următoarele albume ale noastre, vom avea ca bază genul hip-hop, iar apoi vom încerca concepte noi și surprinzătoare.” Jehyun a continuat: „La fel ca în versurile melodiilor noastre, vrem ca oamenii să ne cunoască. Am ales asta ca obiective, așa că vrem să muncim din greu pentru a ne ridica. ”

Spre final, Yechan a dezvăluit: „Dacă vom câștiga locul 1, vom filma coregrafia unei piese de pe album cu conceptul ales de fani.”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s