Internauții coreeni se întreabă ce s-a întâmplat cu ITZY, deoarece se așteptau să fie grupul de fete „IT” după „Dalla Dalla”

Chiar înainte de debut, ITZY a câștigat multă atenție. Când au lansat piesa de debut, „Dalla Dalla”, oamenii au crezut că trupa va fi cea mai populară și apreciată, datorită atenției și dragostei din partea publicului.

Cu toate acestea, internauții s-au declarat profund dezamăgiți, rezultatele observându-se și la cea mai recentă revenire a grupului. Melodia „LOCO”, nu o duce deloc bine în clasamentele muzicale.

Un internaut a împărtășit rezultatele grupului de fete de pe MelOn și a început o discuție pe o comunitate online populară din Coreea, cu privire la motivul pentru care grupul de fete nu se ridică la înălțimea așteptărilor publicului.

Acesta a explicat: „ITZY s-a clasat pe locul 78 după două zile de lansare în topurile zilnice Melon și nu sunt deloc în topul Genie. Cred că mulți oameni nu mai au nicio așteptare după „Not Shy” și „M.A.F.I.A.”. „LOCO” o duce cel mai prost dintre toate lansările, iar preferințele oamenilor se reflectă în topurile muzicale.”

Alți internauți s-au alăturat comunității online și au comentat: „Am crezut că ITZY va fi trupa de top după ce a debutat”, „Nu-mi vine să cred, dar grupurile de fete de top din a 4-a generație sunt aespa, STAYC, Jeon So Mi (știu că nu este un grup de fete), și doar apoi este ITZY”, „Cred că vocea este cu adevărat importantă într-un grup de fete. În opinia mea, cele din ITZY nu au voci. Sunt bune, dar nu uimitoare”, „Nu au o melodie atrăgătoare”, „ Cred că este vina producătorului pentru că nu a produs muzică bună, părerea mea” și „Nu pot să cred că ITZY a atins apogeul la debut”.

Ce părere aveți?

sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s