Lisa cere prelungirea unui apel video cu un fan pentru a-și cere iertare în urma însușirii culturale săvârșite de ea

Săptămâna trecută, Lisa a primit critici datorită stilului în care îi era aranjat părul în videoclipul exclusiv lansat pentru melodia ei de pe album, „MONEY”.

Fanii și nu numai s-au simțit jigniți de lejeritatea cu care artista purta codițe specifice culturii afroamericane, acuzând-o de însușire culturală. Cu toate acestea, ieri, membra grupului BLACKPINK a avut un eveniment online cu fanii săi, cu ocazia lansării primului ei album single, intitulat ‘LALISA‘.

În timpul unei întâlniri de semnare a albumelor, un fan i-a citit Lisei o scrisoare bine intenționată, înspre educarea ei despre această problemă culturală. Cântăreața a fost dispusă să asculte mesajul și chiar a și cerut membrilor personalului să prelungească durata apelului la șase minute pentru a auzi întraga scrisoare, cu toate că, inițial, întâlnirea era stabilită să țină doar 90 de secunde.

Lisa și-a cerut scuze cu sinceritate și a spus că nu a avut intenția de a jigni pe nimeni. Ea își dorește ca fanii ei să știe că îi pare foarte rău și aproape că i-au dat lacrimile la gândul că unii oameni au fost răniți de faptele sale, pentru că nu și-a dat seama că acestea au fost ofensatoare.  Artista a mai zis și că va fi mai atentă în viitor și că va verifica totul de două ori, astfel încât să nu își repete greșelile. La final, ea i-a mulțumit fanului ei pentru că i-a adus la cunoștiință această problemă.

Mulți fani BLINK sunt foarte fericiți să vadă că cineva și-a luat din timpul său și a făcut un efort pentru a o educa pe Lisa în legătură cu acest subiect. De asemenea, mulți oameni s-au bucurat să audă căința și scuzele sincere ale membrei BLACKPINK.

Sursa

8 gânduri despre „Lisa cere prelungirea unui apel video cu un fan pentru a-și cere iertare în urma însușirii culturale săvârșite de ea

 1. Jolyne

  Insusire culturala? Pentru ca a purtat niște codite? Eu una nu consider ca este asa ceva. De mult timp se purtau codite de genul și sunt sigura ca nu este singura artista care le-a purtat. Apreciez faptul ca le-a făcut pe plac internautilor carandu-si scuze. A prevazut războiul care ar fi izbucnit.
  „Scandalul” acesta e asemănător cu cel care apărea când un artist masculin purta dreduri?

  Apreciază

  Răspunde
 2. Emilia

  Ok a greșit și-a cerut scuze. Nu îi prima oara când poartă codite împletite, a mai purtat in kill this love, dar acuma un fan i-a tras atenția pentru greșeală făcută. Când greșite un idol tot timpul le luați apărarea. Ar trebui să fie mai mulți fanii ca persoana cate i-a tras atenția. Ca să învețe din greșeli.

  Apreciază

  Răspunde
 3. jangmyunghee0819

  Si ce gresala a facut ? Ce naiba e asta ,,insusire culturala „? A zis cumva ca acele codite sunt parte din cultura ei ? De ce nu poate sa le poarte daca-i plac ? Si Nicole Cherry si-a facut astfel de codite pentru Memories . Cati dintre voi i-ati atras atentia ? Selena Gomez a purtat sari si a fost laudata de indieni ,pentru ca isi arata dragostea fata de hainele traditionale indiene . Alexa Chung ,o scriitoare din Marea Britanie ,a purtat odata o ie romaneasca si toata lumea e fericita ca hainele noastre traditionale sunt cunoscute si in afara. Ironic ,nu? Ceilalti oamenii se bucura cand un strain e interesat de hainele /hairstyle /bijuteriile traditionale ale lor ,doar afroamericanii sar ca arsi ca cineva ,,isi insuseste cultura „lor . Au intrecut de mult limita cand le-au cerut echipelor de fotbal sa ingenuncheze . Deja sunt foarte enervanti .

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
  1. Emilia

   Mi-am spus părerea. Poate fanul respectiv s-a simțit insultat, nu ai văzut câte probleme au oameni negri că-ți oamenii îi insultă. Ok am greșit îmi cer scuze, mi-am spus doar părea. Poate unii oameni sunt mai sensibil.

   Apreciază

   Răspunde
   1. hyunamyou

    Pai asta e problema. Pot sa-ti spun sigur ca majoritatea oamenilor care comenteaza de faze de genul nu sunt negri, ba chiar din contra. Cineva ca Rihanna tocmai de asta a si pus femei de tot felul sa defileze pe podium cu codite, nu conteaza. In final, e doar o coafura si atat. Si Bieber a fost foarte criticat din cauza ca a avut dreaduri, dar el are multi prieteni de culoare si chiar au zis ca e o prostie. Nu mai zic ca daca cauti bine in istorie, coditele se trag de la vikingi, nu neaparat de la oamenii de culoare.

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s