Iubitul și directorul agenției lui Jessica spune de ce marca artistei a fost dată în judecată pentru mai mult de 6.5 milioane de dolari

Jessica’s Boyfriend & Agency CEO Tyler Kwon Clarifies Reports Of Her Fashion Brand Being Sued Over Unpaid $6.5 Million Loan

Directorul executiv al agenției Coridel Entertainment, Tyler Kwon, a răspuns oficial la acuzațiile potrivit cărora brandul de modă „BLANC & ECLARE” al cântăreței Jessica Jung se confruntă cu un proces din cauza unui împrumut neplătit.

Pe data de 28 septembrie, Tyler Kwon – care este atât directorul executiv al agenției Jessicăi, cât și iubitul acesteia, cu care are o relație de mai mult timp – a clarificat rapoartele recente ale presei din Hong Kong potrivit cărora marca „BLANC & ECLARE”, pe care Jessica a fondat-o în 2014 și care este în prezent deținută împreună de către cei doi, a fost dată în judecată de „Joy King Enterprises” pentru o datorie neplătită de 6,5 milioane de dolari.

Vorbind cu portalul de știri MyDaily, Tyler Kwon a explicat că situația, pe care a deplâns-o ca fiind „nedreaptă„, a apărut pur și simplu din cauza faptului că împrumutul a fost transferat către un nou creditor. El a declarat că: „Situația este una care poate fi rezolvată cu ușurință”.

Tyler Kwon a mai precizat: „Nu este vorba de o datorie personală a Jessicăi, ci de un împrumut făcut către corporația „BLANC & ECLARE”„. Referindu-se la articolele înșelătoare care au sugerat că împrumutul a fost acordat iubitei sale ca persoană fizică, el a adăugat: „Ea a fost defăimată„.

Potrivit acestuia, „BLANC & ECLARE” a împrumutat inițial 4 milioane de dolari de la „Spectra SPC”, iar aceasta din urmă a transferat împrumutul către „Joy King Enterprises” în luna august. La o lună de la acest transfer, „Joy King Enterprises” a cerut brusc ca „BLANC & ECLARE” să ramburseze 6,5 milioane de dolari, cifră care include și dobânda de la împrumut, în doar două săptămâni.

Tyler Kwon a remarcat: „După ce am primit primul împrumut de la „Spectra SPC” în 2016, am returnat cu sârguință banii timp de aproximativ trei ani. Apoi, în 2020, din cauza situației pandemice, am ajuns la un acord cu „Spectra SPC” pentru a prelungi perioada de timp a împrumutului, trecând peste ceea ce am promis inițial”.

„Cu toate acestea, în luna august, împrumutul a fost transferat către „Joy King Enterprises”„, a continuat el, „și fără ca noi să știm de manevra cu transferul, „Joy King Enterprises” ne-a contactat brusc și ne-a spus: Rambursați împrumutul în două săptămâni”.

Tyler Kwon a adăugat că, deși a explicat că „BLANC & ECLARE” ajunsese la un acord cu „Spectra SPC” pentru a prelungi perioada de returnare a banilor, „Joy King Enterprises” a continuat să insiste asupra termenului de două săptămâni, ceea ce a dus în cele din urmă la un proces.

Deoarece luna septembrie include sărbători legale, am spus că, dacă pur și simplu ne-ar acorda puțin mai mult timp, am putea rezolva întreaga problemă, dar ei au insistat să rambursăm totul în două săptămâni„, a declarat Tyler Kwon, continuând apoi și spunând: „Având în vedere amploarea companiei noastre, acesta este un împrumut care poate fi plătit cu ușurință, dar rambursarea întregii sume plus dobânda în doar două săptămâni, imediat după transferul împrumutului, ar fi fost prea mult”.

Sursa

Un gând despre „Iubitul și directorul agenției lui Jessica spune de ce marca artistei a fost dată în judecată pentru mai mult de 6.5 milioane de dolari

  1. Pingback: Un fost jurnalist spune că datoriile firmei Jessicai, „Blanc & Eclare”, vor fi greu de plătit | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s