TREASURE susține cu succes concertul aniversar cu fani din peste 100 de țări + oferă spoiler pentru comeback!

În data de 2 octombrie, grupul de băieți TREASURE a încheiat cu succes concertul offline „TREASURE 1st Private Stage [TEU-DAY]”, care a avut loc la Olympic Hall din Bangi-dong, Seul.

Concertul a durat în total 120 de minute, împărțit în 7 diverse segmente de divertisment. Băieții nu au evoluat doar cu melodiile de titlu, ci cu toate melodiile lor, inclusiv cele alese special de fani.

Din cauza pandemiei virusului COVID-19 aflată în curs, fanii nu au cântat și strigat pe melodii alături de idoli, dar în schimb au bătut din picioare și din palme, experiență ce s-a dovedit a fi la fel de impresionantă, răsunând puternic în toată sala de concerte, ca și cea originală, nelipsită de la niciun eveniment k-pop. 

Spre sfârșitul concertului, TREASURE a făcut aluzii la revenirea viitoare – spunând că lucrează la ceva. Presa speculează că fanii ar putea anticipa o revenire până la sfârșitul anului.

Trupa a spus: „Încercăm din răsputeri să venim cu un cântec care are un nivel ridicat de complexivitate, cât de repede putem, […] vă rugăm să așteptați TREASURE în viitor și vom reveni cu partea noastră frumoasă.”

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s