Întâlnirea dintre Rowoon din SF9 și Park Eun Bin se lasă cu scântei în “The King’s Affection”

The King’s Affection” a dezvăluit cadre noi cu personajele principale!

Noua k-dramă marca KBS este bazată pe webtonul omonim și spune povestea unor gemeni (fată și băiat) născuți în familia regală. Deși fata este abandonată, deoarece nașterea gemenilor era un semn rău, când fratele ei geamăn moare, aceasta se deghizează în băiat și își asumă identitatea de prinț moștenitor. De asemenea, va face tot ce îi stă în putere pentru a-și ține identitatea secretă.

Cu toate acestea, planurile protagonistei sunt dejucate de noul ei profesor, care se va apropria de ea atât de mult, încât îi pune pericolul secretul și viața.

În rolurile principale ale serialului “The King’s Affection” sunt: Rowoon de la SF9Park Eun Bin, Nam Yoon Soo, Byung Chan din trupa VICTONBae Yoon Kyung și Jung Chae Yeon din DIA.

Mai jos aveți imagini dezvăluite cu Rowoon și actrița Park Eun Bin. În primul set de poze, aceștia se află în pădure lângă un lac. Park Eun Bin își schimba hainele și a observat că este urmărită. Aceasta chiar îl atacă pe Rowoon, care reușeste să-i evite atacul. De asemenea, în aceste cadre, ea poarte haine feminine.

În al doilea set de poze, ambii actori sunt îmbrăcați în haine bărbătești și par că încearcă să afle ceva sau urmăresc pe cineva. Rowoon pare uimit când o vede pe protagonistă și încearcă să păstreze tăcerea pentru a nu fi descoperiți.

“The King’s Affection” este difuzat luni și marți în fiecare săptămână.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s