Regizorul Hwang Dong Hyuk dezvăluie planurile sale pentru sezonul 2 din ‘Squid Game’

Regizorul Hwang Dong Hyuk a împărtășit câteva dintre planurile sale pentru cel de-al doilea sezon din celebrul serial, „Squid Game”.

Într-un interviu acordat pentru portalul CNN, regizorul a împărtășit: „Am lăsat câteva lucruri neclare pe care le voiam să le dezvălui dacă apare un al doilea sezon. Vreau să dezvălui trecutul personajului interpretat de Lee Byung Hun, povestea lui Joonho, interpretat de Wi Ha Joon și povestea omului misterios interpretat de Gong Yoo. Acestea nu au fost arătate în primul sezon, așa că aș dori să dezvălui acele părți în sezonul 2.”

Cu toate acestea, există multe îngrijorări cu privire la noul sezon. Hwang Dong Hyuk a dezvăluit că a pierdut șase dinți în timp ce producea serialul din cauza stresului. Acesta a spus: ”Scrierea, producerea și regia unei serial înseamnă multă implicare, așa că sunt îngrijorat când mă gândesc la filmarea sezonului 2. Nu este nimic confirmat în acest moment. Știu că mulți oameni vorbesc despre a nouă parte.”

„Squid Game” se bucură de un imens succes pe plan mondial și se prezice că va deveni cel mai urmărit serial de pe Netflix.

Sursa: allkpop.com

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s