Lee Do Hyun arată chimia dintre un geniu al matematicii și profesoara sa în „Melancholia”

Stills from the trailer

Matematica și iubirea par două lucruri greu de potrivit, noua K-drama tvN „Melancholia” aplică formule matematice pentru a defini relațiile și iubirea.

Cu acțiunea care începe într-un liceu privat care este un focar de corupție, serialul explorează subiectul controversat al dragostei dintre un profesor și un elev. O profesoară cu spirit liber, Yoon-soo (Lim Soo Jung), se îndrăgostește de geniul de la matematică Seung-yoo (Lee Do Hyun)

Lee Do Hyun joacă rolul lui Seung-yoo, un geniu al matematicii care a fost acceptat la MIT la vârsta de 10 ani. Abandonând facultatea la 12 ani, el urmează acum sistemul de învățământ standard și se deghizează ca un elev de liceu care a avut probleme în trecut cu studiile.

Actorul în vârstă de 26 de ani a reflectat asupra dificultăților de a-și înțelege personajul: „Cred că Seung-yoo este un personaj abrupt și direct. Este imatur și lipsit de empatie, dar este inteligent și grijuliu. Pentru a portretiza un geniu al matematicii, de fapt, am studiat matematica cu un profesor particular. Deoarece el apare ca un proscris la școală, am încercat să exprim acea lipsă de entuziasm în personajul meu”, a spus el printr-un interviu online. 

Scriitoarea Kim Ji-un, cunoscută pentru lucrările sale anterioare, cum ar fi „Hyde Jekyll, Me” (2015) și „Doctor John” (2019), a spus că a fost inspirată de un documentar despre matematică: „Deși nu eram interesată de matematică, am fost uimită de eforturile nobile ale matematicienilor care își dedică cariera rezolvării problemelor nerezolvate”, a spus ea.

Scriitoarea a spus că a ajuns să învețe mai multe despre frumusețea matematicii în timp ce dezvolta povestea. Exprimându-și speranța că serialul va intriga telespectatorii, ea a spus: „Nu trebuie ca spectatorii să aibă un interes substanțial pentru matematică sau să înțeleagă problemele de matematică prezentate în serial. Este doar un instrument pentru ceea ce vreau să transmit în poveste, adică găsirea bucuriei în momentul prezent și dezvăluirea secretelor celor două personaje”.

Mai explicăm doar că eroul principal, care nu pare deloc înteresat de studii, și nu are niciun prieten în școală, devine brusc interesat de studierea unei persoane, și de aici se înfiripă povestea de iubire.

În teaser, Ji Yoon Soo îl abordează pe Baek Seung Yu cu întrebarea: „Îți place matematica?” din motive necunoscute, dar îi readuce pasiunea și îl ridică cu grijă pe Baek Seung Yu, care stă ghemuit cu spatele la lume. Între acești doi oameni, parcă ar încolți o nouă speranță.

Cu toate acestea, când apare mama lui Baek Seung Yu, Min Hee Seung (Baek Ji Won), care o plesnește de furie pe Ji Yoon Soo, situația este devine brusc tulbure și atmosfera îngheață instantaneu. În special, scene neobișnuite, cum ar fi momentul de verificare a antecedentelor lui Baek Seung Yu, cel în care Ji Yoon Soo care este predată poliției și cel în care Baek Seung Yu se grăbește să spună: „Voi dovedi, o voi dovedi.”

Filmările de mai jos lasă imaginația să dezvolte scene singură, până în momentul când serialul va începe să fie difuzat, adică în data de 3 noiembrie.

 

Surse: pinkvilla și koreatimes

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s