Lee Kyu Han este acuzat de agresiune fizică + actorul răspunde acuzațiilor

Lee Kyu Han Denies Reports That He Assaulted A Driver + Clarifies His Health Issues Are Due To Panic Disorder

Lee Kyu Han răspunde acuzațiilor de agresiune fizică!

Pe 8 noiembrie, Star News a raportat faptul că Secția de Poliția din Gangnam, Seul, a înaintat dosarul actorului către procurori. Lee Kyu Han este acuzat că a agresat un șofer în timp ce era în stare de ebrietate anul trecut, în cartierul Gangnam.

Potrivit șoferului, Lee Kyu Han și prietenul lui s-au îmbătat și au făcut comandă de o mașină care să-i ducă. Aceștia au început să-l provoace pe șofer în timp ce conducea. Șoferul a susținut că a fost agresat și a depus o plângere la poliție pentru a începe investigația.

Poliția a declarat – „Am demarat o anchetă. Nu vă putem oferi detaliile exacte despre circumstanțe sau ce acuzații au fost aduse. Investigația a durat mai mult decât ne-am așteptat, deoare nu există filmări ale camerelor de supraveghere, iar părțile au dat declarații complet opuse.”

Actorul Lee Kyu Han a răspuns pe contul personal de Instagram la acuzațiile ce i se aduc:

„Sunt Lee Kyu Man. Mă doare pentru că trebuie să vă împărtășesc aceste vești nefericite.

Un incident care a avut loc în august 2020 continuă să mă deranjeze chiar dacă a trecut an și trei luni… Ce pot să spun acum este că nu am asaltat nici fizic, nici verbal. Pot jura pe viața mea.

În acest moment, nu sunt sub nicio agenție, așa că o mulțime de reporteri mă sună direct… Dar eu sufăr de o tulburare de panică severă din cauza acestui incident și nu pot răspunde la toți. Îmi pare sincer rău pentru asta.

Când voi fi achitat de toate acuzațiile și mă voi reface, dacă oamenii încă mai sunt interesați de povestea mea, voi dezvălui totul despre ce s-a întâmplat.”

Lee Kyu Han a dat, de asemenea, și o scurtă declarație reporterilor OSEN, unde a negat că a agresat pe cineva și a explicat de ce și-a șters postările de pe Instagram. Actorul – „A trecut ceva timp de când le-am șters. Nu există un anumit motiv. În acest moment, tulburarea mea de panică este severă și primesc tratament.”

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s