Changmin dă like la o postare cu toți membrii trupei TVXQ

Changmin a apreciat o anumită postare pe Instagram.

Recent, fanii au observat faptul că Changmin a dat like la un colaj, unde erau toți cei cinci membri TVXQ. Postarea conținea două fotografii cu celebra trupă din perioada în care grupul era în formula completă.

Prima dată, internauții nu au crezut că este vorba de contul oficial al lui Changmin, dar când au intrat să verifice, au rămași surprinși, deoarece era contul adevărat al artistului. Apoi, s-au întrebat dacă vedeta a apreciat fotografiile din greșeală sau a fost intenționat.

Cu toate acestea, nu după foarte mult timp de la aprecierea postării, Changmin și-a retras like-ul. Văzând acest lucru, internauților le-a părut rău, în special fanilor TVXQ, deoarece perioada respectivă face parte din trecului artistului.

TVXQ a debutat cu 5 membri – Yunho, Junsu, Jaejoong, Yoochun și Changmin, dar în 2009, din cauza neînțelegerilor cu agenția SM Entertainment, trupa s-a despărțit în două grupuri. Yunho și Changmin au rămas la SM, iar Junsu, Jaejoong și Yoochun au plecat și au format grupul JYJ.

\

Sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s