[CCC] Jessica își prezintă lucrurile scumpe în ciuda scandalului de datorii ale companiei

Artista atrage atenția internauților după ce își cumpără lucruri luxoase, în ciuda scandalului în care este implicată compania acesteia.

În data de 10 noiembrie, Jessica a încărcat un clip video pe canalul ei de YouTube, intitulat „Lucrurile pe care mi le-am cumpărat recent.”

La începutul videoclipului, aceasta a spus: „Nu pot merge des în străinătate în această perioadă, așa că nu am putut să fac cumpărături cum o fac de obicei. Cu toate acestea, recent am făcut o achiziție impulsivă. Am cumpărat o mulțime de lucruri zilnice, frumoase sau care erau la reducere. O să văr arăt astăzi ce am cumpărat.”

Mai apoi, a arătat camerei o mini-geantă Chanel și a spus: „Este ușoară și grozavă. Abia aștept să o port zilnic. Este o investiție bună, deoarece prețul ei a crescut imediat după ce am cumpărat-o.” După aceea, a arătat o o pălărie S/S 2021 realizată de Maison Michel și a dezvăluit: „Sunt foarte obsedată de această pălărie! Am cumpărat-o imediat după ce am văzut că este la preț redus. Stocurile s-au epuizat la scurt timp. Îmi plac astfel de lucruri.”

De asemenea, ea și-a mai cumpărat o pălărie de paie Kiki, Dior D-Natural și un beanie de la Chanel, apoi a spus: „Am cumpărat toate acestea deodată. Mama m-a întrebat dacă sunt dependentă de cumpărături.”

 

Recent, mai precis în data de 28 septembrie, instituțiile de presă din Hong Kong au dezvăluit faptul că agenția lui Jessica, care a fost înființată în 2014, a fost implicată într-un scandal, având datorii neplătite. Potrivit raportului, „Blanc Group” a împrumutat 8 miliarde de woni (8 milioane de dolari) de la Spectra SPC și nu a rambursat niciodată împrumuturile.

Iubitul ei și directorul general al companiei, Tyler Kwon, au dezvăluit într-un interviu acordat unui portal de știri autohton în aceeași zi: „Este regretabil. Nu este împrumutul personal al lui Jessica, ci un împrumut corporativ”.

După ce au vizionat clipul video lansat de artistă, internauții nu au reacționat pozitiv. Haideți să vedem ce au avut de spus aceștia!

  1. Serios, fata aceasta are creier? De ce se laudă cu o geantă Chanel pe care a achiziționat-o după ce propriul ei brand realizează astfel de genți de mână?
  2. Și chiar crezi că ne interesează ce ai cumpărat tu?
  3. Creierul ei funcționează diferit….E o ciudată.
  4. Aud cutii de conserve rostogolindu-se în creierul ei..
  5. Face mulți bani din brandul ei, apoi cumpără de la altele.
  6. Plătește-ți mai întâi datoriile înainte de a te lăuda cu toate achizițiile tale de lux ㅋㅋㅋㅋ. Ea a fost întotdeauna o escroacă, mai ales de când a fost dată afară din SNSD.
  7. Oamenii care se laudă cu achizițiile lor de lux îmi par jalnici și atât de proști!
  8. E o fashionistă autoproclamată și totuși, de fiecare dată când o văd, poartă un machiaj urât, întotdeauna același păr lung și nu face niciodată nimic nou. Mereu văd același model pe unghii în fotografiile ei. De asemenea, corpul ei nu este format și pentru alte ținute, de aceea nu are nici gusturi în modă! A meritat să fie privită doar pentru că era membră a trupei SNSD….În rest, nu are niciun șarm al ei!
  9. Plătește-ți datoriile!!!
  10. Acesta este motivul pentru care urăsc idolii și celebritățile feminine..

Tu ce părere ai?

sursa: naverdaily

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s