Jisoo din BLACKPINK se îndrăgostește pe loc de Jung Hae In în teaserul K-dramei “Snowdrop”

Watch: BLACKPINK’s Jisoo Falls In Love With A Tormented Jung Hae In At First Sight In Ominous Teaser For “Snowdrop”

Teaserul video al K-dramei “Snowdrop” arată cum Jisoo se îndrăgostește de cum îl vede pe Jung Hae In, însă acesta este un personaj intrigant și care ascunde secrete triste.

„Snowdrop”, care va fi condus de regizorul și scenaristul serialului hit  JTBC „SKY Castle”, are loc în Seul în 1987. Drama va spune povestea de dragoste a lui Su Ho (interpretat de Jung Hae In) , un student la o universitate prestigioasă care  într-o zi aleargă și intră brusc într-un un cămin universitar pentru femei, plin de sânge, și Young Ro (jucată de Jisoo de la BLACKPINK), o studentă de la universitatea pentru femei care îl ascunde și îi îngrijește rănile chiar dacă este în pericol din cauză că sunt supravegheați. 

Teaserul recent lansat începe cu Young Ro folosind un casetofon pentru a se înregistra mărturisindu-și sentimentele pentru Su Ho. Ascunzându-se timid sub pătura ei, ea spune: „Obișnuiam să mă întreb ce au vrut să spună oamenii când vorbeau despre „îndrăgostirea la prima vedere”. Dar în momentul în care l-am văzut, am știut imediat. Mâinile ni s-au atins ușor doar pentru o clipă, dar inima mi-a bătut în piept. Ar putea fi asta ceea ce ei numesc prima dragoste?”

În timp ce clipul arată câteva imagini ale poveștii lor de dragoste, Young Ro îl întreabă emoționată pe Su Ho : „Ne vom putea revedea, nu?”

Cu toate acestea, atmosfera se întunecă brusc, în timp ce aparatul de fotografiat trece  la Su Ho care ascultă singură mărturisirea ei înregistrată. Vizibil șocat și chinuit, Su Ho începe să plângă în timp ce răspunde amenințător: „Noi?”

„Snowdrop” va avea premiera pe 18 decembrie. Între timp, urmăriți mai jos noul teaser!

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s