BTS, primul artist din Asia care câștigă premiul „Artistul Anului” la American Music Awards!

BTS Makes History As They Win Artist Of The Year At 2021 American Music Awards

BTS a făcut din nou istorie la American Music Awards! Trupa a cântat cu Coldplay pe scenă și a plecat acasă cu trei trofee!

2021 American Music Awards a avut loc la Microsoft Theatre din Los Angeles pe 21 noiembrie. BTS a participat personal la ceremonie și a obținut toate cele trei premii pentru care au fost nominalizați: Duo sau grup pop preferat, Cântec pop favorit pentru „Butter” și Artistul Anului. Pentru Artistul Anului, BTS s-a confruntat cu Ariana Grande, Drake, Olivia Rodrigo, Taylor Swift și The Weeknd.

BTS a devenit primul artist asiatic din istorie care a câștigat categoria Artistul anului la American Music Awards, iar acesta este, de asemenea, al treilea an consecutiv când a câștigat la categoria Duo sau grup pop favorit .

Anunțați ca câștigători pentru Favorite Pop Duo sau Group, membrii BTS au urcat pe scenă pentru a-și primi trofeul. J-Hope a spus: „Mulțumesc ARMY și mulțumesc mult AMA pentru asta. Trei ani la rând, wow!” Jin a luat microfonul și le-a mulțumit fanilor, spunând: „Totul este posibil datorită ARMY. Voi sunteți universul nostru.” RM a încheiat discursul împărtășind: „A fost nevoie de patru ani pentru a fi pe această scenă pentru a obține acest trofeu. Mulțumesc mult. De fapt, înseamnă și mai mult pentru noi pentru că suntem de fapt o trupă mică de băieți din Coreea. Doar am fost uniți de dragostea pentru muzica noastră și tot ceea ce vrem să facem este să răspândim dragostea, vibrațiile bune și energia prin muzică și performanță. Dar fără voi, ARMY, nu am fi putut face nimic. Mulțumesc mult.”

Grupul s-a întors pe scenă pentru a primi premiul Favorite Pop Song, iar Jimin a spus: „Mulțumesc ARMY, mulțumesc AMA și vă mulțumesc tuturor pentru că ne-ați iubit melodia „Butter”. Jungkook a adăugat: „„Butter” este o un cântec special pentru noi. Sperăm că vă face să vă simțiți netezi ca untul.” RM a încheiat încă o dată discursul. „Mulțumesc tuturor, „Butter” a primit atât de multă dragoste anul acesta. Tot ce trebuia să facem este să pornim energia pozitivă în ciuda acestor vremuri grele. Acest premiu dovedește cu adevărat că acest cântec ajunge la inimile multor oameni. Nu luați niciodată de nimi de gratis. Mulțumesc mult”, a împărtășit el.

Urmăriți discursul lui BTS pentru premiul cântec pop preferat:

În cele din urmă, pentru premiul Artistul Anului, RM a spus că a uitat ce trebuia să spună, dar a continuat spunând: „Vă mulțumesc AMA, suntem cu adevărat onorați să fim pe această scenă cu artiști atât de uimitori și extraordinarij. Chiar aici. Suntem atât de onorați. Mulțumesc pentru că.” După o pauză, a recunoscut: „Sunt emoționat, da”.

Și-a ținut restul discursului. „Acum patru ani, am susținut această performanță live pentru prima dată la televizor peaceastă scenă, AMA, a fost „DNA” și eram prea entuziasmați și emoționați la acea vreme. Și a fost o călătorie lungă și uimitoare de atunci, dar nimeni nu ar fi putut paria vreodată pe șansele ca noi să stăm aici să primim acest premiu. În afară de voi toți, ARMY. În afară de voi toți. Șapte băieți din Coreea, uniți de o dragoste pentru muzică. Am întâlnit dragostea și sprijinul din partea tuturor ARMYs din întreaga lume. Toată chestia asta este un miracol. Serios, nu vom lua niciodată asta de la sine înțeles. Mulțumesc mult. Vă iubim pe toți, vrem să vă oferim această onoare, băieți. Mulțumesc HYBE, mulțumesc personalului, tuturor oamenilor.”

Suga și-a ținut discursul în coreeană, spunând: „Am debutat la televiziunea din SUA acum patru ani la AMA și nu aveam idee că vom putea primi premiuil pentru Artistul Anului. Cred că totul se datorează ARMY, mulțumesc ARMY!”

Jungkook a spus: „Am vrut doar să facem oamenii fericiți cu muzica noastră. Credem că acest premiu deschide începutul noului nostru capitol. În ultimii ani, am învățat că fiecare moment este prețios. Deci, în 2022, vrem să ne concentrăm pe…” și ae-a oprit. V a luat microfonul și a spus: „Sunt profund impresionat de acest premiu. Apreciez dragostea voastră. Mulțumesc ARMY, mulțumesc AMA. Vă mulțumim, we purple you!”

La ceremonie, BTS a intreptatat “My Universe” în colaborare cu Coldplay, precum și “Butter.”

 

 

 

Sursa: soompi

5 gânduri despre „BTS, primul artist din Asia care câștigă premiul „Artistul Anului” la American Music Awards!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s