Kim Jong Kook va lua măsuri legale împotriva acuzațiilor că a luat steroizi

Kim Jong Kook Announces Intention To Take Legal Action Against All Steroid Allegations

Kim Jong Kook și-a declarat intenția de a acționa în justiție împotriva acuzațiilor recente de steroizi în cea mai recentă emisiune „Running Man”.

La începutul episodului din 21 noiembrie din „Running Man” de la SBS, distribuția s-a îngrămădit într-o cameră făcută să arate ca o sală de ședințe. Membrii și-au exprimat confuzia, iar Kim Jong Kook a glumit: „Îmi pare rău, dar mi-ați pregătit testul antidoping?”

Luna trecută, culturistul canadian și YouTuber de fitness Greg Doucette a postat un videoclip în care a evaluat antrenamentele și fizicul lui Kim Jong Kook și a concluzionat că celebritatea este cel mai probabil utilizator de steroizi. Kim Jong Kook a negat cu încredere aceste acuzații și a spus că nu va avea nicio problemă să facă teste antidoping.

Yang Se Chan a râs: „De ce ar face o celebritate un test antidoping?” Kim Jong Kook a explicat: „Majoritatea oamenilor ar lua-o ușor și ar trece cu vederea afirmații de genul acesta, dar voi știți. O să-i arăt faimosul meu „temperament Anyang”.”

Yoo Jae Suk a răspuns râzând: „Trebuie să fi spus acele lucruri pentru că nu te cunoștea prea bine”. Kim Jong Kook a adăugat: „S-a legat de persoana greșită”.

După acuzațiile inițiale, Kim Jong Kook a contracarat făcând 391 de teste antidoping. Cu toate acestea, acuzațiile nu s-au oprit, ceea ce l-a determinat pe Kim Jong Kook să-și anunțe planurile de a lua măsuri legale împotriva comentariilor rău intenționate.

El a explicat: „Pun legea pe primul loc peste pumnul meu. Se spune că rezultatele testelor mele antidopaj ar putea fi amânate. Pe măsură ce apar rezultatele, voi distribui un videoclip final de verificare și apoi voi reveni la încărcarea conținutului pozitiv. Cu toate acestea, sunt o celebritate. De-a lungul celor 27 de ani în industria divertismentului, am crezut că rolul meu cel mai important a fost să ofer fericire și bucurie multor oameni. Am crezut până acum că a primi comentarii de ură și a fi vorbit rău de dragul catarsisului altora face parte din munca unei celebrități, dar după ce am experimentat asta, am spus că s-a mers prea departe.”

Kim Jong Kook a continuat: „Vreau să vă anunț că dacă răspândiți zvonuri, scrieți comentarii rău intenționate sau faceți alte acte de acest fel, este posibil să observați consecințe grave.” În ceea ce îl privește pe Greg Doucette, Kim Jong Kook a spus: „Cel puțin, vreau să-i dau ocazia să-și ceară scuze ca om și ca bărbat, ca să pot accepta cu cool . Indiferent dacă își cere scuze sau nu, când vor apărea rezultatele testelor mele de dopaj, voi pune capăt acestui lucru, nu mai contează. De data aceasta, trebuie să iau măsuri.”

Greg Doucette și-a cerut scuze de atunci și a scos videoclipurile respective.

 

Sursa

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s