Versiunea coreeană ‘Money Heist’ surprinde fanii, lansând primul clip video cu Park Hae Soo în rolul lui Berlin

”Money Heist” tachinează telespectatorii cu primul clip video.

Pe data de 1 decembrie, ‘Money Heist’ a dezvăluit primul teaser video oficial cu actorul  Park Hae Soo, cunoscut pentru rolul său din drama hit, ”Squid Game”, alături de mesajul: „De la Seul până la toată Rezistența, Park Hae Soo are un mesaj: versiunea coreeană a serialului #MoneyHeist va fi lansată în 2022, doar pe Netflix”.

În videoclip, actorul apare cu spatele la cameră în timp ce se întoarce încet, ținând în mână masca de furt de bani și spune: ”Salutări tuturor fanilor de pe Netflix. Sunt Park Hae Soo și voi interpreta rolul lui Berlin în versiunea coreeană a serialului ”La casa de Papel”. Îi trimit mulțumirile mele lui Petru, pentru această celebră mască. În remake-ul coreean, voi avea, de asemenea, o mască reprezentativă. Când o vom dezvălui la începutul anului viitor, îi voi trimite și una lui Petru. Pentru mine este o onoare să joc în această dramă magnifică. Și mai ales, să-l interpretez pe Berlin, care este un personaj uimitor. Cred că și colegii care vor juca în această dramă, simt și ei la fel. Ca actor și fan al acestui serial, vreau să le transmit mulțumirile mele producătorilor și echipei din spatele ”La Casa de Papel”, pentru că au creat un adevărat hit. Vreau să vă dezvăluim versiunea coreeană în 2022. În ultimii ani, fanii din toată lumea și-au arătat susținerea față de serial. Sper că și remake-ul nostru va putea să se bucure de atenție și susținere. Vă doresc o seară minunată.”

„Money Heist” sau „La Casa de Papel” este o dramă spaniolă difuzată pe Netflix și prezintă povestea a opt infractori care sunt ghidați de Profesorul pentru a jefui banca centrală a Spaniei. În remake-ul coreean, actorii care vor juca sunt următorii: Park Hae Soo ca Berlin, Yoo Ji Tae a fost ales în rolul profesorului, Jang Yoon Joo a fost selectată pentru rolul Nairobi, actrița Jeon Jong Seo din filmul „The Call”, a fost distribuită în rolul lui Tokyo, care este și naratorul dramei. Actrița Kim Yoon Jin a fost aleasă pentru a interpreta rolul lui Raquel Murillo, detectivul care este desemnat să oprească furtul și să-i identifice pe infractori.

Între timp, versiunea originală a difuzat pe 3 decembrie ultimele episoade ale părții 5 din serial.

Sursa: allkpop.com

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s