K-drame bazate pe webtoonuri ce vor apărea în anul 2022 (prima parte)

Sunteți fanii benzilor desenate de pe Webtoon? Să tragem cu ochiul la câteva k-drame bazate pe acestea și care vor apărea în anul 2022.

 

1. „A Business Proposal” 

Manhwa, numită „A Business Proposal” sau „The Office Blind Date” de HaeHwa, Perilla și Narak, va fi adaptată într-o dramă la începutul anului 2022. Este povestea unei angajate obișnuite care se deghizează și merge la un „blind date” în locul prietenei sale la rugămintea acesteia. Acolo îl întâlnește pe șeful său.

 24 Dramas Of 2022 Based On Webtoon

Ca actori principali au fost confirmați Ahn HyoSeop și Kim Sejeong.

2. „Tomorrow”

Webtoonul cu concept fantastic, „Tomorrow”, de RaMa va fi adaptat într-o dramă. Este povestea lui Choi Jun Woong, care este în căutarea unui loc de muncă după ce a ieșit din comă în urma unui accident. Acesta se alătură unei echipe ce a fost creată ca urmare a numărului ridicat de sinucideri. Ei ajută oamenii care au gânduri suicidare să își găsească un motiv pentru care să vrea să continue să trăiască. 

 24 Dramas Of 2022 Based On Webtoon

Această dramă va fi produsă de SuperMoon Pictures, care a lucrat și la dramele “My strange Hero” și „Goodbye to Goodbye„. Rowoon din trupa SF9 și actrița Kim Hee Sun au fost confirmați ca protagoniști ai dramei. Filmările vor începe la finalul anului 2021 și vor continua până în anul 2022.

3. „All of Us Are Dead”

Webtoonul „Now at our School” de Joo DongKeun a fost anunțat că va fi adaptat într-o dramă. Acțiunea se petrece într-un liceu unde se răspândește un virus zombie.

 24 Dramas Of 2022 Based On Webtoon

Drama va fi o serie Netflix sub numele „All of Us Are Dead”. Este o producție regizată de Lee JaeKyu care a lucrat și la drame, precum „The King 2 Hearts„, și filmele – „Intimate Strangers„, „The Fatal Encounter” și „The Influence„. Printre actori au fost selectați Yoon ChanYoungPark JiHoo și Cho JiHyun.

5. „Island”

Manhwa „Island” de Yoon InWan și Yang KyungIl va fi adaptată într-o dramă difuzată pe OCN. Este o poveste cu monștri care încearcă să scape de rasa umană. Acțiunea este plasată pe insula Jeju.

 24 Dramas Of 2022 Based On Webtoon

Ca actori au fost anunțați Kim Nam Gil, Lee Da Hee, Eun Woo din trupa ASTRO și Sung Joon. Drama se va difuza în prima jumătate a anului 2022.

6. „Cherry Blossoms After Winter”

Webtoonul BL „Cherry Blossoms After Winter” de BamWoo a fost anunțat că va fi adaptat într-o dramă. Este o dramă romantică în care personajele principale trec prin multe conflicte, căutându-și dragostea adevarată pe care o și găsesc. 

 24 Dramas Of 2022 Based On Webtoon

Ok Jin Wook din trupa Super Five și Kang Hui au fost selectați ca actori în această dramă.

7. „Again My Life

„Again My Life” este un webtoon de Lee HaeNal. Este povestea unui procuror temperamental, care a fost asasinat. După o întâlnire cu „Grim Reaper” (Moartea), acesta are șansa de a se întoarce în timp să își ia revanșa.

 24 Dramas Of 2022 Based On Webtoon

Lee Joon Gi, Kim Ji Eun și Lee Kyung Young vor fi actorii principali. Drama va fi difuzată pe SBS în 2022.

9. „Sixth Sense Kiss”

Webtoonul romantic „Sixth Sense Kiss” de Got W și Jocobong va fi adaptat într-o dramă. Este povestea unei femei care vede viitorul persoanei pe care o sărută. Aceasta este prinsă într-un triunghi amoros.

 24 Dramas Of 2022 Based On Webtoon

Yoon Kye SangSeo Ji HyeKim Ji Suk și Lee Joo Yeon sunt actorii ce vor juca în această dramă.

Vom reveni cu mai multe drame interesante ce vor apărea anul următor. Va fi un an palpitant! 

Sursă: Kpopmap

 

7 gânduri despre „K-drame bazate pe webtoonuri ce vor apărea în anul 2022 (prima parte)

  1. Pingback: K-drame bazate pe webtoonuri ce vor apărea în anul 2022 (ultima parte) | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s