Sungjae din BTOB se întoarce ca discipol pentru o zi la “Master In The House”, după eliberarea din armată

Yook Sungjae Returns As One-Day Disciple On “Master In The House” After His Military Discharge

Yook Sungjae din BTOB a revenit în emisiunea „Master in the House”, după ce a fost eliberat din serviciul militar.

Acesta a fost membru original de când show-ul a avut premiera în decembrie 2017. A părăsit emisiunea împreună cu actorul Lee Sang Yoon în februarie 2020, pentru a se pregăti pentru serviciul militar obligatoriu. El a fost oficial eliberat din armata pe 14 noiembrie 2021.

În cel mai recent episod din „Master in the House”, Yook Sungjae s-a întors ca discipol pentru o zi, împreună cu noul maestru, cântărețul Jung Jae Hyung. De îndată ce distribuția a auzit că vor avea un nou discipol, s-au gândit imediat la Yook Sungjae.

Lee Seung Gi a spus: „Am început să filmez pentru „Master in the House” imediat după eliberarea din armata, iar Yook Sungjae m-a tachinat foarte mult. Mă trata ca și cum aș fi un bătrân. Tocmai îmi îndeplinisem datoria față de țară, așa că eram dezamăgit. Ar trebui să fie pregătit pentru că o să fac același lucru.”

Yook Sungjae părea extrem de nervos, dar ceilalți membri l-au primit cu multe îmbrățișări. Acesta a zis: „Mă simt mult mai nervos decât în timpul primei filmări pentru emisiune. Cred că aș putea să izbucnesc în plâns.”

Lee Seung Gi a mai spus: „Înțelegi acum cum m-am simțit în urmă cu patru ani?”, iar Yook Sungjae a răspuns: „La momentul respectiv, am crezut că te lăudai mult cu faptul că ai fost în Forțele speciale, dar acum înțeleg mult mai bine cum este să fii acolo. Când ești în armată, vrei după să te lauzi cu multe. Am găzduit o ceremonie de comemorare pentru Ziua Memorialului și am fost lăudat de către președinte.” Apoi a continuat să vorbească despre timpul petrecut în armată, iar Lee Seung Gi nu a omis să sublinieze că s-au întâmplat exact aceleași lucruri pe care le făcuse cu patru ani în urmă și pentru care a fost tachinat.

Sursa: soompi.com

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s