Bătălie între Nam Goong Min și Junho din 2PM: cine va lua Daesang-ul la ”MBC Drama Awards”?

Se pare că cei doi prieteni, Nam Goong Min și Junho, vor concura unul împotriva celuilalt pentru Daesang-ul oferit de „MBC Drama Awards” anul acesta.

Junho din 2PM joacă în prezent în „The Red Sleeve”, un serial care a început să fie difuzat după ce drama „The Veil” s-a terminat, o dramă în care personajul principal este Nam Goong Min. Înainte de difuzarea serialului istoric „The Red Sleeve”, mulți au prezis că Nam Goong Min va câștiga Marele premiu din acest an, pentru jocul său actoricesc excelent din această dramă.

În ultimele săptămâni, „The Red Sleeve” s-a bucurat de o popularitate imensă, iar Nam Goong Min se confruntă acum cu un concurent puternic. „The Red Sleeve” a devenit primul serial de la MBC din ultimii 3 ani care a depășit 10% rating în clasamentele de audiență. Nici ”The Veil” nu a stat rău în rating-ul de audiență în timpul difuzării la TV. Drama a obținut un rating mediu pentru cele 12 episoade de 8,7%.

Unii ar spune că scurta cariera de actorie a lui Junho nu ar suficientă pentru a obține un Daesang, dar acesta a apărut an de an pe micile ecrane de la debutul său în 2013, cu „Cold Eyes”.

Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată în anul 2017, când au lucrat împreună la drama ”Chief Kim” de pe KBS. De atunci, între cei doi s-a legat o relație strânsă de prietenie.

Între timp, „2021 MBC Drama Awards” va avea loc pe 30 decembrie.

Sursa: allkpop.com

4 gânduri despre „Bătălie între Nam Goong Min și Junho din 2PM: cine va lua Daesang-ul la ”MBC Drama Awards”?

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s