Daeyeol din Golden Child salută de pe coperta revistei „Men’s Health”, vorbește despre exerciții, cum e să fii un lider și altele + pictorial hot

Liderul trupei Golden Child, Lee Daeyeol, a avut ocazia să apară pe coperta ediției lunii ianuarie 2022 a revistei Men’s Health, unde el a oferit un interviu despre exercițiile fizice, sfaturile primite de la fratele lui, Sungyeol din INFINITE, despre cum e să fii un lider într-un grup kpop și cum s-a schimbat personalitatea lui de-a lungul carierei. De asemenea, Daeyeol a bucurat publicul cu poze hot și sexy.

Î: Pari destul de obosit. Am auzit că nu ai băut un strop de apă de la ora 16:00 ieri.

Daeyeol: Cred că acest moment este cel mai dificil din an. Corpul meu nu ia în greutate ușor chiar dacă mănânc mai mult, deci nu am ținut dietă niciodată. Doar acum am realizat cât de prețioasă este mâncarea.

Î: Ce vrei să mănânci chiar acum?

Daeyeol: Deja am plasat ce vreau să mănânc după filmare în coșul de cumpărături a aplicației. Voi mânca un pui grill întreg, picioare de găină fără oase și cola imediat cum termin aici. Mâine voi avea la prânz un steak de porc Iberico la un restaurant cu Seungmin din Golden Child, iar la cină voi avea jjamppong (supă condimentată cu tăiței și fructe de mare).

Î: Fratele tău mai mare a fost modelul pe coperta ediției din luna iulie a anului trecut. El ți-a dat vreun sfat?

Daeyeol: În ziua în care a fost confirmat că voi fi pe coperta revistei „Men’s Health”, l-am sunat și i-am cerut să-mi dea un meniu pentru dietă și un set de exerciții. El mi-a spus că cel mai important este să reduc grăsimea ca mușchii să se vadă bine. Așa cum mi-a spus, am băut cafea pentru slăbit dimineața, am făcut exerciții, am exersat coregrafiile și am mâncat nouă ouă fierte. Nu am băut apă ieri. Mă simt destul de obosit și mi-e sete. Nu i-am spus fratelui meu, dar de fapt mi-am rănit mușchii mâinilor în timpul exercițiilor. Nu puteam să ridic greutăți mari, iar dat fiindcă acum m-am concentrat pe exerciții cu greutăți, a fost dificil fizic pentru mine.

Î: Care este setul de exerciții la moment?

Daeyeol: Ridicarea picioarelor din atârnat, bench press și tragerea funiei spre corp. Pieptul meu pare să fie mic, deci am lucrat mult la ridicarea halterei. Îmi plac exercițiile de tragere a funiei. Exercițiile de tragere sunt mai stimulante decât cele de împingere pentru mine, deci mă simt mândru când le fac. Am lucrat mult și la ridicarea la bară cu greutăți. În comparație cu alții, sunt bun la ridicarea la bară.

Î: Noi te-am văzut filmând mai devreme, abdomenul tău arată foarte bine.

Daeyeol: M-am concentrat cel mai mult pe abdomen în pregătirea pentru această filmare. Când mă antrenez, mușchii abdominali se sus sunt mai proeminenți decât cei de jos. Dar acum că am ținut dietă și am exersat, și acești mușchi au început să fie vizibili.

Î: Cum exersezi de obicei?

Daeyeol: Mă concentrez pe exerciții de greutate corporală. Fac 4-5 exerciții de încălzire, apoi trec la cele pentru piept și umeri, pe urmă la cele pentru abdomen și spate. Scopul meu este să fac exerciții stimulante în defavoarea celor ce ridicare a greutăților.

Î: Ce timp ce exerciții poți recomanda cititorilor revistei „Men’s Health” care doresc să înceapă o dietă?

Daeyeol: Un jog ușor sau o plimbare este okay. Trebuie să te miști prin jur. Nu trece peste limită dar fii consistent. Și fanii îmi pun această întrebare, le spun că ei pot mânca orice doresc, dar trebuie să facă mișcare. Ieși din casă, fă o plimbare, savurează razele soarelui.

Î: Fizicul tău a devenit mai larg comparativ cu atunci când ai debutat.

Daeyeol: Desigur că corpul meu a crescut mai larg de când am început să exersez. Nu iau în greutate nici chiar dacă mănânc extra. După ce am început să exersez, am mâncat mai mult și am continuat antrenamentele, așa am ajuns să am mușchi mai tonifiați. Spatele și umerii mei sunt mai largi acum. Și hainele arată mai bine pe mine.

Î: Cum ai decis să începi să te antrenezi?

Daeyeol: Cred că a trecut un an și jumătate. A fost după ce am terminat promoțiile și ne odihneam. Poate că a fost din cauza pandemiei COVID-19, dar m-am simțit depășit. Am început să mă gândesc despre multe lucruri, de aceea am început să exersez să-mi alung gândurile. Mai mult, familia mea adoră să exerseze. A fost o perioadă în care familia mea jucau bowling, acum ei adoră să joace golf. Și fiecare știe că fratelui meu îi plac ridicările de greutăți.

Î: Ai fost influențat mult de fratele tău?

Daeyeol: Mult. Am avut o relație rea când am fost tineri, până la punctul când nu vorbeam. Personalitățile noastre au fost prea diferite. El a activ, masculin și mult mai progresiv. Eu eram complet diferit. Fratele meu a fost foarte frustrat că eram prea liniștit. Dar ne-am apropriat mult după ce au am debutat. Am primit multe sfaturi de la el și mereu m-a susținut. Ne înțelegem și contăm unul pe altul atât de mult pe cât putem.

Î: Cum ai fost când erai un copil?

Daeyeol: Am fost foarte timid, liniștit și eram un introvert. Oricând mâncam cu familia sau prietenii și rămânea o ultimă felie de mâncare, nu mă puteam convinge să o mănânc nici dacă îmi doream mult. Când ieșeam cu prietenii, nu-mi făceam simțită prezența până la momentul în care apărea întrebarea „A fost Daeyeol cu noi?”.

Î: E ceva neașteptat. Pari să fii o persoană complet diferită acum.

Daeyeol: Se spune că „locul schimbă oamenii”. Personalitatea mea s-a schimbat mult după ce am devenit liderul grupului. Mereu trebuie să vin cu idei și să fiu un exemplu. Ca lider, trebuie să fiu mai îndrăzneț și cu o minte clară ca să pot conduce colegii mei de grup.

Î: Ce te-a convins să debutezi ca idol?

Daeyeol: Am fost gelos să-l văd pe fratele meu debutând, să-l văd cântând pe scenă. El părea atât de cool la TV. Am început să am un gând sălbatic „Oare pot să devin cineva ca el?”. Și el mi-a spus că dacă voi decide să intru în aceeași industrie, el mă va susține.

Î: Se pare că fratele tău te-a ajutam mult și ți-a dat multe sfaturi.

Daeyeol: Chiar deloc. În timpul zilelor de stagiar, noi am avut o șansă să facem poze de profil. Ținutele erau alegerea noastră, și eu i-am cerut să-mi împrumute încălțămintea lui. În schimb, el s-a înfuriat. Mi-a spus să nu contez pe el ci doar pe mine. Mi-a spus că alți stagiari se pregăteau singuri, deci eu nu trebuia să primesc ajutorul lui. Atunci am fost destul de trist, dar acum îmi dau seama că el a procedat corect.

Î: De ce crezi că a procedat corect?

Daeyeol: Dacă fratele meu era să mă ajute tot timpul, era să continui să contez pe el. Cred că nu era să fiu în stare să îndur șase ani de stagiere și debutul meu. Cred că am lucrat din greu de unul singur și asta m-a făcut mai puternic, asta m-a făcut să devin Lee Daeyeol de astăzi. Relația dintre noi s-a îmbunătățit mult după ce am debutat. Ne împăcăm atât de bine acum, că pot să-l vizitez la el acasă să ne mai distrăm. Așa cum am mai spus, el m-a ajutat mult când mă pregăteam pentru „Men’s Health”.

Î: Se pare că e un lucru bun să ai un frate mai mare ca senior în aceeași industrie.

Daeyeol: Desigur că e un avantaj dacă publicul deja cunoaște mai mult despre mine. Fiecare mă știe dacă spun că sunt fratele mai mic al lui Sungyeol din INFINITE. Cred că ar fi mai bine dacă acest avantaj ar fi mai pozitiv. Cred că ar fi o șansă pentru Golden Child și pentru mine să fim mai cunoscuți dacă ar fi mai mult conținut cu el împreună. Dar sunt și dezavantaje, desigur. Mereu sunt prezentat în articole ca „Fratele mai mic al lui Sungyeol din INFINITE, Daeyeol”. Atunci am realizat că încă nu am destul de multă individualitate, că încă nu pot scăpa de umbra lui. La început am fost stresat, dar cu timpul am învățat să accept asta. Accept acest adevăr ca un scop, un munte pe care trebuie să-l urc.

 

Î: Să vorbim despre tine. Ești liderul grupului Golden Child, un grup de 10 membri.

Daeyeol: În timpul când eram stagiar, timp de șase ani, am avut grijă de mulți stagiari. Când ei veneau la agenție, era rolul meu să-i învăț mișcările de bază în dans, vocal, etichetă ș.a. Cred că de asta era clar încă de atunci că eu voi deveni liderul.

Î: În calitate de lider, probabil că erai stresat.

Daeyeol: Noi suntem zece, deci nu am putut evita certurile. Fiecare am crescut în diferite condiții și personalitățile noastre sunt diferite. La început, mi-am dorit să fiu ferm cu argumentele mele, deci când cineva avea o opinie diferită de a mea, sau când ne antrenăm înainte de o lansare, eu devin foarte stresat. Însă, la trei ani după debut, am ajuns să ne cunoaștem și nu mai găsim motive de ceartă. Toți ne împăcăm foarte bine, vorbim când e cazul, deci totul e așa cum trebuie să fie. Nu e nimic în particular ce mă stresează în prezent.

Î: Se pare că membrii Golden Child se descurcă bine la munca în echipă.

Daeyeol: Suntem foarte veseli și gălăgioși. Ne jucăm unul cu altul oricând avem șansa și ne distrăm bine. Acum că mă gândesc la asta, personalitățile fiecărui membru sunt similare, într-un fel. Majoritatea dintre noi adoră să stea acasă, rezervați și precauți. În zilele de odihnă, noi petrecem timpul împreună și ieșim în oraș.

Î: Fiind liderul trupei, nu ai pe cine să contezi. Nu te simți singuratic câteodată?

Daeyeol: Colegii de grup mă ajută foarte mult. Am devenit un lider nu de unul singur, dar pentru că ei m-au făcut să devin unul. Oricând mă simt incomod despre o decizie pe care o fac, membrii mă susțin și mă fac să mă simt brav. Oricând mă simt obosit, vom bea și vom vorbi sincer. Deseori bem câte puțin la sfârșit de zi. Așa cum vorbim despre tot ce ne frământă, ne înțelegem perfect. De asemenea, nu ținem nimic pentru noi dacă ne face să ne simțim triști sau răniți.

Î: Se pare că personalitatea ta s-a schimbat mult, comparativ cu perioada de înainte de debut.

Daeyeol: Fiecare moment e intens pentru idoli. Trebuie să concurăm cu alți stagiari pentru a debuta, dar chiar și după debut trebuie să completăm cu mulți seniori, trupe ce au debutat în același an ca și noi și cu juniori. Chiar dacă rezultatele nu sunt cele pe care le-am așteptat după tot prin ce am trecut, sau chiar dacă suntem în urmă, am început să mă gândesc pozitiv și să tot spun „Doar trebuie să muncim din greu. Atâta timp cât nu ne pierdem culoarea și continuăm să lucrăm din greu, într-o zi vom fi recunoscuți”. Și mentalitatea mea a devenit mai puternică.

Î: Au fost momente când ai dorit să renunți?

Daeyeol: Nu voi putea niciodată să renunț pentru că am o responsabilitate mare pentru Golden Child și pentru membrii care merg pe același drum ca și mine.

Î: Nu doar ca fratele mai mic al cuiva, dar se pare că ai devenit un adult adevărat acum.

Daeyeol: Când am primit oferta să fiu pe coperta revistei „Men’s Health”, m-am gândit că va fi imposibil. Dar am dorit să arăt tuturor cum Lee Daeyeol din Golden Child va accepta această provocare. Cred că voi deschide ușile pentru multe oportunități dacă încep aici. Vreau să devin un adult care continuă să accepte provocări, un adult care poate face mai mult decât s-ar părea la început.

Î: Ce este un lucru de care unora le este frică, dar nu și ție?

Daeyeol: Să dau greș. Sunt tipul care va accepta noi încercări dacă am încredere în mine chiar dacă voi fi criticat sau voi da greș. E pentru că colegii de grup sunt mereu alături de mine. Indiferent de decizia pe care o iau, ei mă susțin și mă urmăresc. Chiar dacă vom da greș, vom învăța ceva nou.

Î: Să privim înapoi la anul ce a trecut. Care a fost cel mai satisfăcător moment?

Daeyeol: A fost când am primit premiul „Best Choice Award” la 2021 Asia Artist Awards. Când am venit pe scenă să primim premiul, am văzut mulți seniori și multe staruri hot din această generație. M-am simțit foarte mândru și recompensat. A fost un moment foarte onorabil să fiu alături de toți acești oameni minunați.

Î: Ai un model de urmat?

Daeyeol: Seniorii din BTS. Cu cât mai mult mă uit la ei, îmi dau seama că ei sunt prea minunați. Oricând ei au repetiții pentru emisiuni muzicale sau festivități de premiere, artiștii și aproape toate celebritățile vor veni să-i privească. Vreau să devin cineva ca ei, cineva cu o prezentă scenică puternică și abilități, care lucrează din greu în tot ce fac. Nu știu când a fost, dar odată am terminat să cântăm la un eveniment important și așteptam să-i întâlnim pe seniorii din BTS. Ei au terminat de cântat și au venit primii să ne salute. Chiar am fost surprins. Noi am avut mai multe șanse să-i întâlnim după aceea, și de fiecare dată când îi salutam aplecați la 90 de grade, ei ne salutau la fel. Modestia lor e cuceritoare.

Î: Ai cumva o regulă proprie pe care trebuie să o respecți cât ești un idol?

Daeyeol: Rezoluția inițială. Este să lucrez din greu oriunde m-aș duce și să nu arăt niciodată o parte negativă a mea.

Î: Cum va fi Lee Daeyeol după 10 ani?

Daeyeol: Sper că voi avea multe tipuri de activități. Vreau să-mi încerc talentul în actorie, să cânt în muzicaluri și să lansez un album solo.

Î: Cât de multe puncte îți dai până acum?

Daeyeol: 70 de puncte. Pentru că încă nu sunt complet și voi continua să mă dezvolt. Lucrez mult să am încredere și pentru restul de 30 de puncte.

Î: Care este scopul tău pentru anul 2022?

Daeyeol: Vreau să accept noi provocări și să arăt publicului o nouă parte din mine. Voi lucra din greu ca Golden Child să devină un grup mai popular.

sursa: golchamatcha

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s