Jung Woo Sung despre experiența sa ca producător executiv al seriei Netflix „The Silent Sea”

Actor Jung Woo-sung is the executive producer of Netflix's Korean original series, 'The Silent Sea.' Courtesy of Netflix

Serialul original Netflix „The Silent Sea” a fost unul din cele mai discutate seriale pe comunitățile online.

Cel mai recent serial original coreean de la Netflix, „The Silent Sea”, a făcut valuri printre fanii K-dramelor nu numai datorită membrilor distribuției sale pline de stele, precum Gong Yoo și Bae Doo Na, ci și datorită producătorului său executiv, Jung Woo Sung, care este un actor celebru.

Serialul a ajuns pe primul loc în topul săptămânal oficial al Netflix la categoria serialele non-engleze, la aproximativ o săptămână după premiera sa de pe 24 decembrie.

Jung Woo Sung, care și-a făcut debutul de producător cu filmul de dragoste din 2016, „Remember You”, a spus că lucrul la serialul SF, plasat ca acțiune pe Lună, în calitate de producător executiv, a fost o provocare uriașă pentru el: „Producerea unui serial este un lucru foarte dificil de făcut. Pentru „Remember You”, am fost și actorul principal, așa că nu am putut să am o perspectivă la persoana a treia. Cu toate acestea, cu „The Silent Sea”, am participat doar ca producător, și am putut să fac un pas înapoi în supravegherea proiectului, de unde am învățat multe”, a spus Jung într-un interviu pentru The Korea Times, săptămâna trecută.â

El a continuat: „Totul pentru acest film a fost nou. Nu sunt multe filme centrate pe Lună. Așa că nu am putut găsi multe referințe pentru aspectele tehnice ale producției… Aducerea scenariului la viață a fost o provocare, ca și cum am început de la A.  A fost înfricoșător, dar a fost și fiorul de a face ceva nou.”

Bazat pe scurtmetrajul omonim din 2014 al regizorului Choi Hang-yong, seria de mister SF urmărește un grup de astronauți – interpretați de Bae, Gong, Lee Joon și Kim Sun-young – într-un viitor distopic, în care resursele pe Pământul s-a epuizat. Exploratorii spațiali merg într-o misiune periculoasă într-o unitate de cercetare abandonată de pe Lună pentru a prelua o mostră care ar putea ajuta la rezolvarea problemei deficitului de apă de pe Pământ. În timpul misiunii lor, ei întâlnesc un secret neașteptat care a fost ținut ascuns în unitate.

Producătorul a spus că a pus mâna pe proiect pentru a le provoca spectatorilor o întrebare filozofică despre apă: „Mi-a plăcut gândirea inversă de a căuta apă pe Lună pentru a compensa lipsa de apă de pe Pământ”, a spus el. „M-am gândit că putem transmite un mesaj filozofic referitor la apă, prin serial. Deci (în timpul producției), am avut o serie de enigme despre cum să perfecționăm produsul final și cum îl putem face să rezoneze cu spectatorii.”

El a adăugat că munca ca producător i-a oferit șansa de a privi înapoi la sine și la cariera sa de actor: „A fost prima dată când am observat procesul actorilor care își creează personajele, dintr-o perspectivă la persoana a treia. Și a fost cu adevărat interesant și incitant. M-a făcut să iubesc și mai mult meseria de actor”, a spus vedeta. „Îmi doream să devin regizor, dar din întâmplare am devenit producător. Și când am preluat poziția, am ajuns să mă uit înapoi la mine ca actor și m-am gândit la întrebarea: „Ce sunt eu”. urmărind în lume prin acest film sau acel serial?'”

Serialul a avut parte de recenzii împărțite – în ciuda succesului său în topuri – pentru povestea sa neobișnuit de subtilă pentru genul SF. Producătorul a spus că se simte presat să se potrivească cu standardul stabilit de seria de succes anterioară de pe Netflix, „Squid Game”: „De la „Squid Game”, anticipația cu privire la conținutul coreean a crescut foarte mult. Și atragerea acestei atenții a fost o presiune atât de mare”, a spus el. „Așa că încercăm să fim cât mai obiectivi posibil în revizuirea muncii noastre. Am încercat să fac o autoevaluare a ceea ce am ratat și am greșit (pe parcursul producției).”

Voi urmăriți seria Netflix?

Sursa

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s