Soobin a explicat motivul pentru care colegii săi din TXT și-au creat conturi de Instagram și el nu

Soobin de la TXT i-a explicat unui fan de ce membrii și-au creat conturi personale de Instagram + dezvăluie motivul pentru care el nu își va face unul.

Pe 11 ianuarie, un internaut a intrat pe o comunitate online pentru a împărtăși mesajele recente de pe Weverse trimise de Soobin de la TXT. Aici, un fan a scris mesajul: „Oh, deci să-ți faci un cont Instagram a fost libertatea ta personală”. La aceasta, Soobin a răspuns: „Am întrebat compania și s-a decis ca doar membrii care doreau să deschidă un cont să facă acest lucru”.

Un alt fan a comentat: „Oppa, dacă este posibil, poți să ne spui când se va deschide contul tău de Instagram…?” La aceasta, Soobin a răspuns: „Nu îmi voi face unul”. Când un alt fan a întrebat: „De ce nu îți faci un cont?” Soobin a răspuns: „Numai pentru că sunt leneș…”

Ca răspuns, unii internauți au comentat:

„Are logică, sunt atât de mulți idoli care au fost vizați din cauza Instagramului lor. Soobin pare să aibă o personalitate foarte atentă, așa că mă așteptam să nu își facă un cont de Instagram imediat.”

„Taehyun a explicat și de ce, după ce Soobin a spus asta, și a spus că își pot face cont doar dacă au un anumit conținut pe care doresc să îl creeze!”

„Este super amuzant că [motivul este că] este leneș Lolll. Dar dacă nu are niciun interes să facă  un cont de Instagram în sine, are logică că a te gândi la un anumit conținut pentru el este obositor. Au deja două platforme pe care încarcă lucruri. „

„Îmi place Soobin de la TXT… aș vrea să facă un cont TT.”

„Cred că Yeonjun a făcut unul în legătură cu moda”.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s