Fanii sărbătoresc ziua de naștere a lui Kai din EXO cu a patra expoziție „KAI MUSEUM”

Fandomul EXO-L sărbătorește ziua de naștere a artistului din EXO!

Kai s-a născut pe 14 ianuarie 1994 și a împlinit 28 de ani, iar fanii i-au trimis o mulțime de mesaje de felicitare și de la mulți ani, făcând astfel ca mai multe hashtag-uri să intre în trendurile de pe Twitter.

Totodată, fanbase-ul lui Kai, @StationKAI, a pregătit mai multe proiecte pentru a sărbători aniversarea artistului. KAI MUSEUM este un proiect care a luat naștere anul trecut de ziua lui Kai și după un an, a ajuns la a patra expoziție.

Pentru cea mai nouă expoziție, a fost pregătit un nou spațiu, unde au fost prezentate lucrările de artă create de fanii lui Kai. De data aceasta, lambriurile din lemn și ferestrele mari creează o atmosferă orientală, care face referință la „Peaches”, melodia de titlu a celui de-al doilea mini album solo a artistului, care la fel are incluse elemente tradiționale coreene. De asemenea, pe fundal este redat și cântecul pentru a oferi o experiență uimitoare.

Cu această ocazie, îi urăm și noi lui Kai un sincer La mulți ani! și multă sănătate, fericire și succes atât pe plan personal, cât și pe cel profesional.

Sursa: allkpop

Un gând despre „Fanii sărbătoresc ziua de naștere a lui Kai din EXO cu a patra expoziție „KAI MUSEUM”

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s