Trupele de fete care își vor încheia contractul în 2022

Acum câteva zile am făcut un articol despre trupele de băieți care își vor încheia contractul în acest an, iar acum vă vom prezenta trupele de fete care își vor reînnoi sau nu contractul!

Anul trecut, grupuri ca MAMAMOO, GFRIEND și Lovelyz s-au destrămat (deși fetele din MAMAMOO au promis că nu se vor despărți). Totuși artistele din Red Velvet au decis să își reînnoiască contractul.

Anul acesta, trupele de fete care se confruntă cu această situație sunt:

TWICE

Numită trupa de fete a națiunii, artistele din TWICE vor avea de decis dacă își vor reînnoi contractele cu agenția JYP Entertainment sau vor vrea să aleagă altă cale în cariera lor.

Oh My Girl

Grupul Oh My Girl, care de abia a început să primească recunoaștere, va trebui să se confrunte cu reînnoirea contractului la începutul anului. Din fericire, 5 din cele 7 membre și-au reînnoit contractul pana în anul 2025. Jiho și Mimi sunt singurele care nu și-au reînnoit contractul încă, dar se crede că vor face la fel.

CLC

Deși nu există nicio declarație oficială, inactivitatea grupului și apariția lui Yujin la Girls Planet 999 ne pot face sa credem faptul că grupul de la Cube Entertainment s-a destrămat/se va destrăma.

April

Trupa April a fost inactivă în ultimii doi ani din cauza acuzațiilor de bullying și este puțin probabil ca grupul să continue.

DIA

DIA a debutat în 2015, dar reînnoirea contractului poate fi puțin ciudată având in vedere schimbarea membrelor. Cu toate acestea, grupul a fost inactiv mai mult de un an, aspect ce reduce șansele de a rămâne împreună.

Voi cine credeți că vor reînoi contractul?

Sursa: allkpop

Un gând despre „Trupele de fete care își vor încheia contractul în 2022

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s