„Love and Leashes” arată tensiunea romantică în creștere dintre Seohyun And Lee Jun Young

“Love And Leashes” Previews Seohyun And Lee Jun Young’s Blossoming Romantic Tension

Filmul Netflix „Love and Leashes” oferă noi imagini atractive pentru public.

Au fost lansate noi fotografii din viitorul film Netflix „Love and Leashes”!

Bazat pe un webtoon, „Love and Leashes” este despre povestea de dragoste palpitantă dintre Ji Hoo (Lee Jun Young), un bărbat perfect, cu gusturi unice, și angajata ultra profi a echipei de relații publice (PR) Ji Woo (Seohyun), care neintenționat a aflat despre secretul lui Ji Hoo. Filmul va fi condus de regizorul Park Hyun Jin din „Lovers of 6 Years” și „Like for Likes”.

Filmul, care se mândrește cu o relație senzuală și incitantă între personaje, le arată pe cele două personaje explorând fanteziile și dorințele secrete ale celuilalt. În fotografiile nou lansate, totuși, personajele sunt văzute implicate în activități de cuplu mai dulci și drăguțe împreună.

În prima imagine, cei doi sunt împreună într-o cafenea luminoasă. Ji Woo încearcă să îl hrănească pe Ji Hoo , în timp ce își pune mâna peste a lui. Ji Hoo evită contactul vizual cu ea și se concentrează pe mâncarea care se apropie de el.

Următoarea imagine îi arată pe cei doi singuri într-o cameră slab luminată. Ji Woo ține o zgardă, în timp ce se uită la Ji Hoo, care se uită la ea.

De asemenea, personajele se plimbă împreună pe o pasarelă luminată noaptea. Deși este clar că acest cuplu are un secret pe care îl ascunde, ei pot fi văzuți bucurându-se și de momente obișnuite de cuplu împreună.

O altă imagine îl arată pe  Ji Hoo aplecându-se pentru a șopti ceva la urechea lui Ji Woo.

Când a discutat despre film și colegul ei, Lee Jun Young, Seohyun a spus: „Sinergia noastră a fost mai bună când am jucat, deoarece el l-a analizat pe Ji Hoo și l-a exprimat într-un mod care l-a adus la viață”. Lee Jun Young a mai comentat despre Seohyun: „Datorită îndrumării ei, m-am distrat la filmări și am învățat multe prin experiență.”

„Love and Leashes” are premiera pe Netflix în data de 11 februarie.

Sursa

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s