Lee Yoo Mi, Park Ji Hu, Yoon Chan Young, Cho Yi Hyun și Lomon vorbesc despre drama „All Of Us Are Dead”

Lee Yoo Mi, Park Ji Hu, Yoon Chan Young, Cho Yi Hyun, And Lomon Talk About Auditioning For “All Of Us Are Dead,” The Drama’s Global Success, And More

Actorii popularei drame „All Of Us Are Dead” au fost invitați să participe la un pictorial realizat de revista Cosmopolitan Korea!

„All Of Us Are Dead” spune povestea unui grup de tineri studenți care așteaptă să fie salvați, după ce un virus zombie izbucnește în școala lor. La doar o zi de la lansarea serialului, acesta a ocupat locul 1 în topurile Netflix din 25 de țări la nivel global.

În cadrul unui pictorial realizat de revista Cosmopolitan Korea, invitații speciali au fost Lee Yoo Mi, Park Ji Hu, Yoon Chan Young, Cho Yi Hyun și Lomon, actorii care au ajuns cunoscuți datorită acestei drame. În cadrul interviului care a urmat după realizarea ședinței foto, ei au vorbit despre succesul dramei, dar și modul în care au decurs audițiile lor.

Lee Yoo Mi a împărtășit: „În timpul audiției mele, credeam că nu voi trece, din cauza faptului că uitasem multe replici. Mai târziu l-am întrebat pe regizor dacă am reușit să obțin rolul lui Na Yeon, iar acesta mi-a spus că a văzut trailerul filmului „Young Adult Matters” unde am jucat. Acea vizionare, dar și personajul Se Jin din filmul „Park Hwa Young” pe care l-am interpretat m-au ajutat mult. ”

Park Ji Hu a adăugat: „Directorul mi-a scris un mesaj chiar ieri. Mi-a scris un mesaj foarte poetic, aș putea spune! Mi-a spus că m-a ales deoarece a văzut în mine o copilă cu suflet îndrăzneț și m-a asemănat cu un ocean. Am fost atât de emoționată! Dar totuși, nu mai sunt un copil. Am împlinit recent 20 de ani, după anii coreeni.”

Cho Yi Hyun a explicat: „În timpul interviului, directorul m-a întrebat ce gen aș vrea să abordez. Înainte de filmarea dramei „Hospital Playlist”, am jucat doar în drame sângeroase, în care am depus mult efort. Mi-am spus singură că vreau un subiect liniștit, să evit acelea care implică sânge, transpirație și altele. Apoi el mi-a spus că nu știe ce să facă, deoarece această dramă implică o epidemie zombie. Din fericire, am adorat proiectele cu zombie! Dacă am de gând să vărs din nou sânge în scene, ar trebui să o fac într-un mod legendar, nu?”

Distribuția a mai împărtășit faptul că scenele cu zombie care aleargă (diferite de conceptul original zombie) sunt mult mai dinamice și prind mai bine publicului. Legat de acest aspect, Cho Yi Hyun a spus: „Chiar dacă drama nu are scene de acțiune în care noi ne luptăm cu zombie, cu siguranță conține scene pline de rezistență, pentru că fugim într-una de ei!”

Când a fost întrebat care este farmecul unic al serialului, Yoo Chan Young a răspuns: „În timpul filmărilor pentru dramă, am trecut pe lângă școala unde am studiat. Apoi m-am gândit: Wow! Cum ar fi fost să existe un virus zombie în acea școală și cum aș fi supraviețuit? Cred că drama surprinde cu acest concept. Nu sună distractiv?”

Lomon a adăugat: „Cred că există foarte multă dramă în All Of Us Are Dead. Pe lângă partea cu zombie, serialul evidențiază și relațiile de prietenie sau de dragoste care se leagă într-un grup de prieteni.”

Se știe faptul că drama este inspirată după un webtoon publicat în urmă cu 13 ani. Legat de diferențele dintre povestea de inspirație și serial, Lomon a spus: „Ne-am străduit foarte mult să ne comportăm ca studenții coreeni moderni. Față de acum 13 ani, comportamentul studenților este diferit. Am inclus multe momente improvizate care au legătură cu replicile unui student modern.”

În mijlocul unei situații de viață și moarte în care toți încearcă să supraviețuiască, Lee Yoo Mi joacă rolul unui personaj răutăcios pe nume Na Yeon, după ce anterior primise multe laude din partea publicului pentru rolul personajului drăguț pe nume Ji Young, din drama de succes „Squid Game”. Legat de personajul său, actrița a comentat: „Na Yeon este o persoană foarte sinceră cu sentimentele sale. Pe de altă parte, fiind cea mai umană dintre toți, poți ajunge să îi înțelegi alegerile și comportamentul. ”

Yoo Chan Young a intervenit: „Deși personalitatea lui Na Yeon este una neplăcută, ea este sinceră. În viața reală, ai nevoie de cineva care să îți spună lucrurile pe față.

Lee Yoo Mi a adăugat: „Nu are de ales, dacă vrea să supraviețuiască. Dorința ei de a trăi a fost exprimată într-un mod diferit. De aceea, cred că oamenii simt milă față de ea. Dacă oamenii o consideră rea, atunci înseamnă că mi-am jucat rolul bine, nu? Dacă voi primi ură, mă voi bucura! Este în regulă și să urăști acest personaj, dar și să-l compătimești.”

Având în vedere succesul global al dramei, distribuția a fost întrebată ce celebritate și-ar dori să îi observe. După ce a jucat în drama „Squid Game”, numărul de urmăritori ai lui Lee Soo Mi a crescut într-un mod considerabil. Aceasta a spus că a fost foarte fericită când actrița Chun Woo Hee a decis să o urmărească pe Instagram.

Park Ji Hu l-a ales pe Timothée Chalamet, în timp ce Cho Yi Hyun a ales-o pe Zendaya. Yoo Chan Young l-a ales pe fotbalistul Son Heung Min și a adăugat: „Jucătorul de fotbal Dele Alli a încărcat o scenă din „Squid Game” , în care apărea Lee Yoo Mi pe rețelele sale de socializare. Am fost foarte gelos.” În cele din urmă, Lomon a spus că vrea să fie prieten apropiat cu rapperul Drake și speră să primească o urmărire de la Lee Byung Hun.

În ceea ce privește atmosfera din timpul filmărilor, Cho Yi Hyun a spus: „Noi ne-am apropiat de dinaintea începerii filmărilor. Ne-am întâlnit de multe ori la biroul directului, care ne-a adus multe oportunități și ne-a apropiat, spunându-ne să interpretăm personajele fără să ne uităm la scenariu. De asemenea, am mai ieșit la cafea după ce terminam de filmat. Drept urmare, am putut vorbi despre o mulțime de lucruri legate de actorie și am putut prezenta o bună sinergie.”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s