3 schimbări majore ce diferențiază k-drama „A Business Proposal” de webtoon-ul original

Netflix Picks Up Webtoon Adaptation A Business Proposal | CBR

Să aflăm care sunt cele 3 schimbări majore ce diferențiază webtoon-ul de dramă!

Cu doar 4 episoade lansate până acum, noua serie bazată pe webtoon-ul romantic „A business Proposal” a obținut o mare audiență mulțumită captivantei povești și actorilor atrăgători. În orice caz drama îi dezamăgește pe fanii webtoon-ului, deoarece unele detalii din webtoon au fost omise în serie.

1. Părul roz a lui Shin Ha Ri

Kim Se Jeong face o treabă excelentă portretizând personajul principal feminin, adorabila, dar haotica Shin Ha Ri. În webtoon-ul original, la întâlnire, ceea ce o face pe Shin Ha Ri total diferită de stilul său în general, este peruca roz. În dramă însă, aceasta poartă doar o perucă de culoare șaten închis, vârfurile fiind vopsite. Mulți urmăritori consideră că ar fi fost mai amuzant dacă ar fi purtat o perucă roz și în dramă.

A Business Proposal

  2.Gândurile lui Kang Tae Mu

Kang Tae Mu este dependent de muncă. În webtoon, fiindcă este forțat să meargă la foarte multe întâlniri pe care le consideră inutile și consumatoare de timp, acesta hotărăște: „Trebuie să mă căsătoresc cu următoarea fată cu care merg la întâlnire, oricine ar fi ea.”

Totuși în dramă se pare că acesta vrea să se căsătorească cu Shin Ha Ri deoarece este atras de personalitatea ei diferită de a celorlalte fete pe care le-a întâlnit. Deși Ha Ri este cu adevărat o fată interesantă, dezvoltarea gândurilor lui Tae Mu din webtoon îi fac pe cititori să înțeleagă mai bine de ce acest om rece și distant este atât de determinat să se căsătorească cu o femeie pe care a întâlnit-o doar o dată.

A Business Proposal

3. Scena în care Shin Ha Ri ațipește așteptându-l pe Kang Tae Mu la cea de-a doua lor întâlnire

În webtoon, deoarece Kang Tae Mu decide să se căsătorească cu Ha Ri după doar o întâlnire, programează să o revadă pe aceasta. De asemenea, întâlnirea este cea în care el realizează că fata este destinul său.

Fiind o persoană care prioritizează munca, Kang Tae Mu trebuie să se ocupe de o treabă urgentă la companie. Acesta îi spune lui Ha Ri că se va întoarce în 20 de minute, dar ajunge să-l aștepte aproape o oră. Astfel el consideră că dacă aceasta încă îl așteaptă, ea este destinul lui. Când Tae Mu ajunge, o găsește pe Ha Ri care a ațipit în timp ce îl aștepta.

În versiunea dramei, această scenă romantică nu este inclusă, generând dezamăgire pentru fanii webtoon-ului. Acest moment explică de ce Kang Tae Mu ține la Ha Ri atât de mult. Nu doar pentru că e interesantă, dar și pentru că acesta o consideră destinul său.

A Business Proposal

Sursa: kbizoom

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s