Wonho și echipa HOLYBANG de la „Street Woman Fighter” își arată chima incredibilă la „Idol Human Theater”

„Street Woman Fighter”, reality show-ul competiție care ne-a făcut cunoștință cu unele dintre cele mai extraordinare echipe de dans feminin din Coreea de Sud în lume, ne-a oferit și o prietenie prețioasă de care nu putem să nu fim obsedați: Wonho și HOLYBANG.

Pentru cei care ar putea să nu știe, HOLYBANG este o echipă de dans condusă de Honey J și include membrele Taro, Eevee, Lo-A, Jane, Hertz și Mull. Wonho și HOLYBANG au mai colaborat și în trecut și împărtășesc o relație minunată, atât la nivel profesional, cât și personal. HOLYBANG a cântat cu Wonho în timpul promoțiilor melodiei lui „Come Over Tonight”, iar ei au rămas prieteni de atunci.

În cel mai recent episod din „Idol Human Theatre”, putem privi mai atent la prietenia lor. Există un sentiment de liniște pentru Wonho atunci când este în preajma lui Hertz, Jane și, în special, a lui Honey J, pe care o numește cu drag „Noona”. De la Hertz care i-a mărturisit că a fost îndrăgostită  mult timp de Wonho, când erau la școală, până la Wonho care i-a cerut lui Honey J rețeta ei de biscuiți cu creveți prăjiți, totul despre acest episod a fost cel puțin ne neuitat.

La un moment dat, conversația s-a îndreptat către infama dezbatere fierbinte din Coreea de Sud despre frunzele de susan: ce ai face dacă iubitul tău ar ajuta-o pe prietena ta drăguță să-și desfacă frunzele de susan? Versiunea lui Wonho a fost însă puțin extremă, el imaginându-și cum respectivul tipo chiar o și hrănește pe domnișoară! Inutil de  spus că discuția nu trebuie ratată. 

Fetele îndrăznețe îl tachinează mult pe Wonho în acest episod, care însă face față cu brio, chiar și atunci când e amenințat de Honey J cu bătaia, sau atunci când chiar este împins pe jos. Ba mai mult, el intră în jocul amazoancelor, care îl invită să facă mișcări lascive feminine.

Vă invităm să îi urmăriți mai jos:

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s