Un idol novice are de dat explicații internauților, care îl acuză că i-ar fi dăruit iubitei sale cadourile primite de la fani

Internauții îl acuză pe acest idol proaspăt debutat că i-ar fi dăruit iubitei sale cadourile primite de la fani!

Pe data de 12 martie, un internaut a publicat pe un forum online o postare intitulată „Cântărețul începător care își lasă fanii să știe că darurile de la ei ajung (probabil) la iubita sa”. Potrivit postării originale, idolul (căruia nu îi e menționat numele) a debutat cu patru luni în urmă, așa că mulți dintre fanii săi i-au oferit haine de firmă, în speranța că el va deveni o celebritate în ton cu moda. Cu toate acestea, fanii au aflat de curând că presupusa lui prietenă a și publicat fotografii cu ea purtând hainele respective pe contul ei de Instagram.

Persoana care a făcut postarea a susținut apoi că nici casa de discuri, și nici cântărețul, nu au răspuns încă fanilor care au cerut lămuriri. Idolul chiar i-a blocat pe unii dintre admiratori, cerându-le politicos să-i respecte viața privată.

Potrivit acuzațiilor, cântărețul a refuzat să-și graveze numele fandom-ului pe un microfon personalizat primit de la fani, care valora 26 de milioane de woni (aproximativ 21 de mii de dolari americani), în ciuda faptului că și-ar fi denumit el însuși comunitatea de fani.

Postarea a atras curând atenția oamenilor în mediul online, iar mulți internauți speculează cine ar putea fi cântărețul despre care e vorba, făcând ipoteze pe baza micilor indicii lăsate de autorul mesajului, printre care și faptul că idolul a debutat în urmă cu patru luni în urma unui program de supraviețuire și este, de asemenea, un bun poet.

Voi la cine credeți că se referă aceste acuzații?

Sursa

Un gând despre „Un idol novice are de dat explicații internauților, care îl acuză că i-ar fi dăruit iubitei sale cadourile primite de la fani

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s